Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in.  Meer informatie.

ASSESSMENT & DEVELOPMENT
ONZE PERSOONLIJKE TESTEN

Heeft u hulp nodig bij het sturen en bijhouden van uw personeel? Hays Assessment & Development weet raad.  

Werknemers aantrekken is essentieel als u een bedrijf wil runnen. Het behouden van personeel staat dan ook voorop. Bij Hays, een marktleider in rekrutering, begrijpen we dat. Hays is niet alleen actief in de rekrutering en selectie maar focust zich ook op Assessment & Development. Gespecialiseerde assessoren en coaches kunnen uw toekomstige werknemers screenen en ervoor zorgen dat zij zich blijven ontwikkelen om uw bedrijf verder te boosten. Zo maakt u optimaal gebruik van uw human resources. 

Is uw beste ingenieur met andere woorden een goede teamleider? Hebben uw stagiairs management potentieel? Aarzel niet om ons uw vragen te stellen over de in- en uitstroom van personeel. Hays Assessment & Development geeft u een goed inzicht in de vaardigheden van werknemers, cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Onze persoonlijke benadering is uniek. Wij adviseren u op het vlak van: 

 

A&Dassessmentcenter

Assessment center

Is een kandidaat geschikt voor een specifieke functie? Wij zetten een waaier aan tools in om deze vraag te beantwoorden.

 

Coaching

Coaching

Onze coaches stellen u een praktisch traject voor om bewustwording en verandering te stimuleren. 
 

A&Ddevelopmentcenter

Development center

Wilt een kandidaat zich binnen uw organisatie ontwikkelen in de richting van een specifieke functie? Wij onderzoeken voor u de mogelijkheden.
 

Training

Training

Hays kan voor u een training op maat uitwerken om bepaalde vaardigheden aan te scherpen aan de hand van praktische opdrachten.