Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben

STAGE LOPEN BIJ HAYS

IN MARKETING OF HR

Mee strategische projecten bedenken, de media verleiden met boeiende persberichten en mee events organiseren? Of liever proeven van de echte people business binnen een HR-afdeling? Bij Hays Belgium kan het allemaal.

Bij Hays Recruiting Experts Worldwide, dé internationale speler in de wereld van HR, begeleiden we jaarlijks met veel plezier stagiair(e)s. Door onze ambitie en passie voor mensen kiezen wij bewust om te investeren in de toekomst. Met onze expertise en brede netwerk, met zeven kantoren over heel België, maken wij het verschil voor klanten en kandidaten, maar ook voor onze eigen mensen. Als je kiest voor een stage bij Hays, word je volledig deel van ons HR- of Marketing-team, en heb je de ideale springplank voor jouw carrière.

Wat kan je verwachten van een stage bij Hays?

Bij Hays bieden we jou een heel divers takenpakket, zowel binnen een Marketing- als binnen een HR-stage. Je komt hoe dan ook terecht in een leuk team van spontane mensen, in een gezellige sfeer en met open communicatie. Uiteraard krijgen onze stagiair(e)s ook de vrijheid om een sterk idee of concept uit te voeren. 

Wat verwacht Hays van jou?

De persoon die past binnen het plaatje, is een teamplayer en een echte duizendpoot. Een flinke dosis leergierigheid is zeker op zijn plaats. Je hecht veel belang aan stiptheid en je bent altijd integer en professioneel.  

Klik op een van onze stages voor meer details.

 Ben je student en ken je iemand die graag stage zou lopen bij Hays? Vul via deze link het formulier in en maak kans op een Bongobon Movie&Meal!

 

Trainee_LP.jpg

|