Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in.  Meer informatie.

Contacteer ons

Soft Skills in ITC

IT JOBS VIA CONTRACTING
INTERESSANTE PROJECTEN

Hays is marktleider in het rekruteren van IT contractors over heel Europa. Onze consultants zijn op de hoogte van specifieke technologieën, vaardigheden en industrieën. Onze Hays IT Contracting divisie werd specifiek opgericht om jou snel en efficiënt aan je volgende IT freelance opdracht te helpen. Wij bieden je een snelle betaling, één centrale contactpersoon, tijdswinst, een brede waaier aan projecten, flexibiliteit ogv contracten, lokale kennis en een globaal netwerk. Wij helpen onze klanten uit verschillende industrieën om de juiste contractors te bereiken.

Ben je op zoek naar een freelance job als developer in C++, SQL Front End of Back End? Ben je een expert in Agile opdrachten of ben je op zoek naar een opdracht als analyst? Wij bieden freelance opdrachten in regio Brussel, freelance jobs in Antwerpen en freelance opdrachten in Vlaams-Brabant. Bekijk hier ook onze freelance jobs in Banking & Financial services of freelance opdrachten in Media, PR en Advertising.

Wil je op de hoogte blijven van IT contracting opdrachten via Hays, volg ons dan ook op LinkedIn.

Bekijk alle vacatures

 

 

Ben je op zoek naar een job zoals Project Manager, een SAP expert of Business Intelligence expert(BI)? Of ben je geïnteresseerd in een job als Functional Analyst (FA) of Business Analyst (BA)? Hays IT Contracting kan je tot bij je volgende projecten brengen. Verkies je te werken in de bankindustrie als Developer, Tester, Database Administrator of Infrastructure specialist? Aarzel niet om om Hays IT contracting op te bellen, wij kunnen helpen.

 

|