Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in.  Meer informatie.

Contacteer Hays D&CS

DIGITAL AND CREATIVE SERVICES

De rekruteringsmarkt is ingrijpend veranderd door de komst van sociale media en smartphones, en het feit dat we op elk moment verbonden zijn met het internet. Voor werkgevers houdt dat in dat ze gerichter moeten te werk gaan om talent te werven. Ook zij moeten innoveren.

Om tegemoet te komen aan deze veranderende vraag heeft Hays Digital & Creative Services ontwikkeld. Een pakket van technieken om kandidaten aan te trekken, dat speciaal werd ontworpen zodat u tegelijk de ideale kandidaat kunt vinden en uw imago als werkgever - uw 'employer brand' - in de kijker kunt zetten.

DCS_Online_380

Online advertising

Jobboards, gespecialiseerde rekruteringssites, Social Media, SEO, SEA, Online banners,... Schakel de juiste tools in om de beste kandidaten aan te trekken.

Ontdek meer
DCS_Microsite_380

Recruitment microsite

Vertel het verhaal achter je brand, stel enkele werknemers voor en publiceer je vacatures. Neem contact op met ons voor uw rekruteringswebsite.

Ontdek meer
DCS_Onboarding_380

Onboarding platform

Nieuwe collega's in dienst genomen? Introduceer hen al volledig over uw bedrijf, uw cultuur en uw processen via een onboarding portaal.

Ontdek meer
Questions-Hays

Andere noden?

Vraag het ons. We zoeken samen naar de geschikte oplossing voor uw rekruteringsnoden.

Stel uw vraag