(JUNIOR) POLISBEHEERDER ONDERNEMINGEN BRUGGE

Brugge | (Junior) Polisbeheerder | Ondernemingen | Administratief | Klantgericht | BOAR | 1084521

Jouw nieuwe functie

Als productiebeheerder sta je in voor het beheer van de toegewezen verzekeringsportefeuille van ondernemingsklanten. Als adviserende partner voor de klant ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes, wijzigingen in polissen en dekkingen, controleren van polisstukken en bijvoegsels, beantwoorden van vragen, etc. Je hebt oog voor commerciële opportuniteiten en werkt nauw samen met de accountmanagers. Je bouwt bovendien een lange termijn relatie uit met je klanten én de contactpersonen bij maatschappijen (waarmee je zal onderhandelen).

Jouw profiel

Voor deze job als (junior) polisbeheerder ben je bij voorkeur in het bezit van een bachelor Financie- en Verzekeringswezen, Rechtspraktijk of Logistiek of gelijkwaardig door ervaring. Je kan bij voorkeur reeds enige ervaring in de verzekeringssector voorleggen, maar een gemotiveerde schoolverlater kan ook in aanmerking komen. Kennis van Brio is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Door hun internationaal actieve klanten, is het belangrijk dat je jou naast het Nederlands ook kan uitdrukken in het Frans en/of Engels. Verder ben je administratief sterk, leergierig, een teamspeler en klantgericht ingesteld.

De arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht bij een groeiende verzekeringsmakelaar en maakt deel uit van een enthousiast collegiaal team. Naast een leuke werksfeer en veel opleiding, mag je rekenen op een mooi loonpakket met o.a. een groepsverzekering, netto vergoeding en extra ADV verlofdagen. Daarnaast geniet je van glijdende uren, mogelijkheid tot thuiswerk en wordt er aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het gaat in eerste instantie om een fulltime functie, een 80% tewerkstelling is echter bespreekbaar.

Over de organisatie

Onze klant is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar regio Brugge die professioneel advies en verzekeringsoplossingen aanbiedt voor ondernemingsklanten (van zelfstandigen, kmo’s tot grote multinationals). Ze zijn een sterk groeiend professioneel kantoor met een 35-tal medewerkers, maar weten toch een familiale werksfeer te behouden.

Solliciteer direct op deze vacature

Kan deze boeiende job als Polisbeheerder je aanspreken? Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening. Voor meer info, contacteer Nick De Boom van Hays Bank & Verzekeringen op 09 210 52 72.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.


#LI-DNI
#1084521
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Insurance
Lieu
REGIO BRUGGE
Spécialité
Insurance
Salaire
Een aantrekkelijk salarispakket met o.a. GV, MC's, glijdende uren, thuiswerk
Réf. :
1084521

Contacter un consultant

Contactez Nick De Boom, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Ghent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 092105272