AANKOOPASSISTENT

Deerlijk | Analytisch en assertief | Communicatief sterk | Groeiende & familiale omgeving | Voltijds |1092497
Jouw nieuwe functie
In de job als aankoopassistent ben je verantwoordelijk voor het aankoopproces van de aan jou toegewezen productgroep. Daarnaast volg je de geplaatste inkooporders nauwgezet op en sta je in voor een correct stockbeheer. Je vergelijkt prijzen bij de verschillende leveranciers en zorgt dat alles correct ingegeven wordt in het systeem. Verder zorg je voor een vlot transferbeleid en correcte levertermijnen. Je onderhoudt bestaande en nieuwe partnerships op lange termijn. Ten slotte verzorg je de bijhorende administratie. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Als ideale kandidaat beschik je over een bachelordiploma en heb je al enige relevante ervaring. Je bent vlot in het Nederlands, Engels & Frans en je kan goed overweg met MS Office. Kennis van een ERP pakket is een must. Je bent gezond assertief, een teamplayer, analytisch en commercieel gedreven.

Wat krijg je hiervoor terug?
Dit bedrijf biedt een uitdagende rol als aankoopassistent. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een vlakke structuur waar je vlot kan communiceren. In ruil voor je inzet mag je rekenen op doorgroeimogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen met daaraan gekoppeld 26 verlof dagen.

Over de organisatie
Je komt terecht in een high end onderneming met een familiale sfeer waar je vlot kan communiceren en waar collega’s centraal staan.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als aankoop assistent regio Deerlijk. Druk dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Chloë Moreels via 056 23 05 81. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.
#1092497
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Retail & FMCG
Location
Deerlijk
Specialism
Purchasing
Pay
Aantrekkelijke verloning + extralegale voordelen
Ref:
1092497

Talk to a consultant

Talk to Chloe Moreels, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230581