AANKOOPASSISTENT

Hemiksem | Aankoop | Distributie | Chemie | 1088983
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, een distributeur van additieven en grondstoffen, zijn wij op zoek naar een Aankoopassistent. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, op basis van orders van de klant en forecast ga je na welke producten moeten besteld worden. Je checkt prijzen bij de leveranciers, plaatst aankooporders en volgt levertijden op. Je werkt hiervoor nauw samen met de Product managers en ondersteun je de hen bij het verwerken van prijslijsten, trainingsmaterialen, marktinformatie en inkoopprijzen. Samen met Supply Chain en Operations zorg je voor de opvolging van geplaatste inkooporders en verzamel je analysecertificaten en andere relevante documenten van de leveranciers.

Jouw profiel
Je beschikt over een bachelordiploma of -denkniveau en een eerste relevante ervaring in een gelijkaardige functie is een plus. Je hebt een goede kennis van ERP en CRM systemen. Daarnaast ben je communicatief sterk, klantgericht, flexibel en planmatig. Je bent proactief en bent in staat om problemen op te lossen. Voor deze functie zoeken we iemand die vlot communiceert in het Engels en Nederlands.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een leuke uitdagende job binnen een sterke speler met vestigingen wereldwijd. Je komt terecht in een zeer dynamisch team en een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring wordt aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques, 6 adv-dagen, sectordagen en een verzekeringspakket.

Over de organisatie
De organisatie is een internationale speler en gekende producent van additieven en grondstoffen.

Solliciteer direct op deze vacature:
Ben jij de Aankoopassistent die ik zoek? Stuur dan snel jouw cv door naar joke.kuppens@hays.com of solliciteer online!
#1088983
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Chaîne d'approvisionnement & services logistiques
Location
Hemiksem
Specialism
Logistics
Pay
Bespreekbaar
Ref:
1088983

Talk to a consultant

Talk to Sam Peeters, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 032027979