ACCOUNT ADVISOR CORPORATE

Regio Antwerpen / Account advisor corporate / ervaring vereist / aantrekkelijk salarispakket | 1093379
Jouw nieuwe functie
Als account advisor corporate sta je in voor het polisbeheer van de ondernemingsklanten en het onderhandelen met verzekeraars van optimale verzekeringsvoorwaarden voor de verzekeringen “varia” (alle schadeverzekeringen behalve auto en marine). Je bent een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in de dossiers van ondernemingsklanten. Je werkt nauw samen met het team van productmanagers waarbij je de accountmanagers ondersteunt in de commerciële relatie met de klant.

Jouw profiel
Voor deze rol als account advisor corporate heb je reeds relevante ervaring en met voorkeur gericht op grote ondernemingsklanten. Je bent een gestructureerd en georganiseerd persoon. Je bent een stressbestendig persoon met een commerciële feeling. Je bent iemand met een gedreven en optimistische persoonlijkheid. Je bent iemand met een analytisch vermogen met een sterke ondernemingszin. Verder beheers je het Frans zeer goed.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een aantrekkelijk salarispakket met veel voordelen zoals: een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, netto-dagvergoeding, warranteplan, ecocheques. Verder geniet van je flexibele uren waarbij je 2 dagen per week kan thuiswerken.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een top 10 verzekeringsmakelaar die inzet op frequente interne opleidingen. Het is een bedrijf waar momenteel 122 mensen werkzaam zijn, jijzelf komt terecht in een warm team van 50 mensen in een modern kantoor waar een familiale sfeer heerst. Je komt terecht in een professionele werkomgeving waar klantgerichtheid, betrouwbaarheid, teamwork en permanente verbetering de kernwaarden zijn.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je ervaring in een soortgelijke functie en zoek je een nieuwe uitdaging? Contacteer me dan meteen. #1093379
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Assurances
Localisation
Antwerpen
Spécialité
Insurance
Salaire
aantrekkelijk salarispakket met veel voordelen
Réf.:
1093379
Date limite
31 Jan 2023

Contactez-nous

Parlez à Glynnis Testelmans, en charge de cette offre, située à Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Téléphone: 014395671

Offres similaires à ACCOUNT ADVISOR CORPORATE

  • Technico-commercial solution technique H/F

    Venez rejoindre une structure en pleine croissance !
    NordFixe + variable + voiture