ACCOUNT ADVISOR

Zaventem | Customer Service | Automotive sector| NL-FR-EN| Flexibele werkuren| 1093212
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant in Zaventem is Hays op zoek naar een Customer Service medewerker die zo snel mogelijk kan opstarten.

Als Customer Service medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden en oplossen van binnenkomende vragen of problemen van bestuurders. Je zal daarbij actief luisteren, vragen analyseren en zo snel mogelijk oplossingen aanbieden. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de vervang- en aanloopwagens van de bestuurders. Hierbij zal je de gegevens moeten controleren, opvragen en invoeren in het systeem. Ten slotte sta je in contact met andere interne afdelingen.

Jouw profiel
Voor deze job als Customer Service medewerker zoeken we iemand die perfect communiceert in het Nederlands. Bovendien heb je een vlotte kennis van het Frans en het Engels. Daarnaast heb je bij voorkeur een relevante commerciële ervaring achter de rug met telefonische klantencontacten. Mits de juiste gedrevenheid en passie kom je ook in aanmerking! Naast je creatieve kant, ben je ook flexibel en neem je graag initiatief. Ben jij iemand professioneel en overtuigend, dan ben jij de persoon die we zoeken!

De arbeidsvoorwaarden
We bieden je een interessante administratieve job aan in een leuk internationaal bedrijf en bekende automotive speler. Daarnaast biedt onze klant een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen aan:
Maaltijdcheques van 8 euro
• Netto thuiswerkvergoeding
• Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.
• Cafetariaplan
Je werkt met flexibele uren, waarbij een dag begint tussen 7u30 en 9u30 en eindigt tussen 16u30 en 19 uur. Je werkt in een 40-urenweek waardoor je bovenop de 20 wettelijke verlofdagen nog eens 12 adv-dagen hebt. Hierdoor kan je vrijdag vroeger stoppen met je dag. Thuiswerk is mogelijk vanaf het vast contract.

Over de organisatie
Je komt terecht in een internationale firma met een topsfeer op de werkvloer. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in een ondersteunende en dynamische omgeving. Verder zijn er doorgroeimogelijkheden in de firma. Het bedrijf biedt ook standaard verlof aan op 24 en 31 december.

Solliciteer op deze vacature
Interesse in deze job? Of wil je meer informatie over een andere vacature? Solliciteer dan via onderstaande knop.
#1093212
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Automobile
Location
Diegem
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen
Ref:
1093212

Talk to a consultant

Talk to Olivia Van Soest, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 022066842