ACCOUNT MANAGER DECORATIEF HOUT

HQ: West-Vlaanderen | Werkregio: Antwerpen OF Limburg | Account Manager | Decoratief plaatmateriaal | Hout |
Hays Sales is met onze klant, een belangrijke speler in decoratief plaatmateriaal, op zoek naar een Account Manager voor de versterking van hun salesteam voor zowel regio Antwerpen als Limburg. Deze specialist is al jarenlang gefocust op melamine, laminaten en massieve kunststofplaten voor interieur en exterieur.

Jouw nieuwe functie
In deze functie als Account Manager sta je in voor de klanten in je regio, zijnde Antwerpen of Limburg. Hierbij beheer en ontwikkel je de klantenportefeuille die aan jou wordt toegewezen. Je werkt hierbij nauw samen met je interne collega’s om zo een volledig advies op maat te kunnen verlenen rond het aanbod en de mogelijkheden. Je bereidt zelf je agenda voor zodat die telkens goed gevuld is met vaste klantenbezoeken en spontane bezoeken. Bij zowel bestaande als nieuwe klanten geef je productvoorstellingen en werk je prijscalculaties en orders uit. Voor regio Antwerpen zijn er heel wat prospectiemogelijkheden terwijl in je Limburg al een stevige vaste portefeuille zal krijgen. Jouw klanten zijn houthandels en houtbewerkers waarbij je een cruciale schakel bent tussen hen en het bedrijf. Rapporteren doe je tijdens salesmeetings rechtstreeks aan de Sales Director.

Jouw profiel
Voor deze functie als Account Manager zoeken we voor Antwerpen iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent eerder een juniorprofiel met interesse in de sector en een eerste commerciële ervaring. Je bent gemotiveerd om te groeien als sales en haalt voldoening uit het binnen halen van nieuwe klanten. Een drive voor succes met een hands-on mentaliteit.
Datzelfde karakter zoeken we voor Limburg met al wat extra jaren ervaring. Heb je als sales ervaring in de sector? Dan kom je voor deze regio in aanmerking! Je bent daarnaast iemand die initiatief neemt en kennis van zaken heeft. Ervaring in de sector hout en interieur is hier cruciaal!

Arbeidsvoorwaarden
Onze klant voorziet voor deze functie een mooi brutoloon met commissie en een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals firmawagen met tankkaart, dagvergoeding en netto onkostenvergoeding, groepsverzekering, laptop, gsm en 26 vakantiedagen.

Word je enthousiast van het lezen van deze vacature als Account Manager? Solliciteer dan snel online! Voor verdere info kan je terecht bij Delilah Aouf Van Overmeire op het nummer 09 266 11 94. #1092687
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
Antwerp (province)
Specialism
Regional Sales
Pay
Mooi brutoloon met commissie
Ref:
1092687

Talk to a consultant

Talk to Delilah Van Overmeire, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 09 266 11 94