ACCOUNT MANAGER FLOORING VLAANDEREN

Werkregio Vlaanderen | Account Manager | Fabrikant Flooring – B2B | 1092743
Hays Sales Gent is samen met onze klant op zoek naar een Account Manager voor regio Vlaanderen. Onze klant is een producent en distributeur van decoratief plaatmateriaal voor interieur en exterieur, en bracht een nieuw merk op de markt waarmee zij de markt willen challengen. Dit hoogkwalitatieve merk bevat verscheidene SPC-producten voor vloeren en wanden in diverse looks (steen, marmer, hout, …) die makkelijk te plaatsen zijn a.d.h.v. een klik of tand- en groefsysteem.

Jouw nieuwe functie
Als Account Manager Flooring kom je terecht bij een kmo en sta in voor het op de markt zetten van een kwalitatief nieuw merk in vloer- en wandpanelen. Jouw focus ligt in eerste instantie op het uitbouwen van een klantenportfolio in Vlaanderen. Je kan hiervoor deels rekenen op warme leads via jouw collega’s die de houtsector bewerken. Jouw scope gaat echter verder dan dat, je bezoekt ook distributiekanalen en contacteert ook grotere industriële spelers. Potentiële klanten zijn o.a. verfwinkels, DIY-zaken, parketspeciaalzaken, renovatiezaken etc. Je houdt ervan om nieuwe opportuniteiten te vinden en nieuwe relaties uit te bouwen en krijgt hierbij de ruimte om verschillende doelgroepen aan te spreken. Je gaat de markt op met een competitief productgamma met een aantrekkelijke prijs en hebt een mooie stock waardoor je snel kan schakelen om klanten tevreden te stellen. Als Account Manager Flooring Vlaanderen rapporteer je aan de Sales Director. Gezien de vlakke bedrijfsstructuur is er ruimte voor initiatief m.b.t. de ontwikkeling van productinnovaties.

Jouw profiel
De ideale kandidaat voor deze functie als Account Manager Flooring Vlaanderen heeft een hoger diploma en minstens 3 jaar ervaring in een outside salesfunctie in de bouwsector. Affiniteit met vloeren (parket, laminaat, tegels, vinyl, …) is een enorme troef. Naast het Nederlands heb je bij voorkeur een goede kennis Frans. Heb je geen goede kennis Frans, maar wel ervaring in de vloersector? Dan kom je zeker in aanmerking. We zoeken een gepassioneerde verkoper met ondernemersmentaliteit, en dan heb je in deze kmo kans om door te groeien indien gewenst.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze rol als Account Manager Flooring Vlaanderen wordt een vast contract voorzien met een mooi brutoloon met commissie en een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals firmawagen met tankkaart, dagvergoeding en netto onkostenvergoeding, groepsverzekering, laptop, gsm en 26 vakantiedagen.

Interesse in deze job als Account Manager Flooring Vlaanderen? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Delilah Aouf Van Overmeire via 09/266 11 94. #1092743
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Construction
Lieu
WERKREGIO VLAANDEREN
Spécialité
Regional Sales
Salaire
Aantrekkelijk salaris, commissie + extralegale voordelen
Réf. :
1092743

Contacter un consultant

Contactez Delilah Van Overmeire, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 09 266 11 94