ACCOUNT MANAGER HEALTHCARE

|Account Manager | Healthcare | B2B | Ziekenhuizen | NL-FR | 1092823
Jouw nieuwe functie
Als Account Manager Healthcare ben je verantwoordelijk voor het verkopen van medische verzorgingssets aan ziekenhuizen in België. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het verder onderhouden van de bestaande klantenportefeuille, anderzijds leg je voortdurend nieuwe contacten en ga je actief op zoek naar nieuwe klanten. Je staat dagelijks in contact met jouw doelgroep (verpleegkundigen, apothekers, aankopers, directieleden, enz.) en je bouwt een langdurige relatie op met jouw klanten. Je vormt het centrale aanspreekpunt bij technische vragen en je geeft advies op maat van de noden en wensen van jouw klanten. Ook het maken van offertes en presentaties neem je voor jouw rekening en je registreert alles correct in het CRM-systeem. Je rapporteert aan de Sales Manager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Als Accountmanager Healthcare kan je terugblikken op een eerste B2B- saleservaring in een soortgelijke functie. Ervaring met klantencontact binnen de medische sector en/of ziekenhuiswereld vormt een enorme troef, maar is geen must. Je beschikt over een bachelor- en/of masterdiploma een een uitstekende talenkennis NL-FR-EN. Je bent iemand die zeer flexibel is en die actief kan luisteren tijdens een salesgesprek. Tot slot haal je energie uit het afsluiten van commerciële deals en contracten.

Waar kan je op rekenen?
Voor deze functie als Account Manager Healthcare kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket die aangevuld is met tal aan extralegale voordelen waaronder een wagen, tankkaart, hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, kosten eigen aan de werkgever en de nodige werktools. De dagen dat je geen klanten bezoekt kan je werken vanuit home office en/of het hoofdkantoor in Kortrijk. Je hebt recht op 26 dagen verlof (vrij te kiezen). Bij jouw opstart kan je rekenen op de nodige ondersteuning van een ervaren collega.

Over de organisatie

Als Accountmanager Healthcare kom je terecht bij een dynamische KMO die fungeert als partner voor ziekenhuizen en medische bedrijven in de Benelux. Je komt terecht bij een familiale organisatie waar waarden zoals kwaliteit en duurzaamheid centraal staan.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben jij de kandidaat die ik zoek voor de job als Account Manager Healthcare? Klik dan op ‘Solliciteren’ en stuur mij alvast een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Justine Desloovere via het nummer 050/50.80.30. Is deze job niet helemaal wat je zoekt? Neem dan vlug een kijkje op onze website en voeg mij toe op LinkedIn zodat we jouw interesses verder kunnen bespreken. #1092823
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Soins de santé & Médical
Localisation
Belgium
Spécialité
National Sales
Salaire
Marktconform + extralegale voordelen
Réf.:
1092823

Contactez-nous

Parlez à Justine Desloovere, en charge de cette offre, située à Bruges
Hays Bruges, Dampoortstraat 265 b4

Téléphone: 050 50 80 30