ACCOUNTANT

Ref. 1091399| Accountant | Familiale sfeer | Internationale omgeving | Zeebrugge | Telewerk | 1091399
Jouw nieuwe rol
Als accountant vervoeg je het accounting team van 8 collega’s. In deze job ben je verantwoordelijk voor de algemene boekhouding van een aantal vennootschappen (zowel Belgisch als buitenlands).
Je staat in voor de voorbereiding van de maand – en jaarafsluit alsook het opvolgen van de balansrekeningen. Verder doe je de btw-afsluit en volg je de maandelijkse intercompany verkoopfacturatie op. Bovendien sta je in voor de digitale verwerking en het analytisch boeken van de inkomende facturen. Verder verwerk je de financiële verrichtingen en volg je de wekelijkse betaling van leveranciers en cashplanning op. Tot slot volg je ook de betaalherinneringen op. Je rapporteert aan de teamleader acccounting.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Als ideale kandidaat voor deze gevarieerde job beschik je bij voorkeur over een bachelordiploma Accountancy-Fiscaliteit. Aangezien deze functie geen specifieke ervaring vereist, moedigen we schoolverlaters zeker aan om ook te solliciteren. Daarnaast heb je een goede kennis Nederlands en Engels en kan je vlot overweg met MS Office. Tot slot ben je een gezond assertief persoon die proactief is ingesteld en die graag zijn/haar verantwoordelijkheid neemt.

Wat krijg je hiervoor terug?
Deze organisatie biedt een uitdagende rol als accountant in een internationale en dynamische omgeving. Je komt terecht in een familiale sfeer waarbij je de nodige verantwoordelijkheid en betrokkenheid krijgt. Tot slot kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket inclusief extralegale voordelen in ruil voor jouw inzet.

Over de organisatie
Je werkt binnen een groot en gezond familiebedrijf die de nodige aandacht schenkt aan haar personeel (teambuilding, personeelsfeest, paasfeest, zomerdrink, winterdrink ..). Je krijgt de kans om persoonlijk te groeien waarbij het takenpakket kan aangepast worden aan jouw noden en interesses afhankelijk van de ervaring. Tot slot wacht er jou een tof Finance team dat zorgt voor de nodige begeleiding en opleiding in jouw job. Na een inwerkperiode van 6 maand kan je 1 tot 2 dagen telewerken per week.

Solliciteer snel op deze vacature
Heb jij interesse of ken je iemand die interesse heeft in deze functie? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren via onderstaande knop of bel naar Hays Experts Finance (056/230460) en vraag naar Annick Faas. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website hays.be of voeg Annick toe op LinkedIn, zodat we kunnen spreken over jouw interesses.
#1091399
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Autre
Location
REGIO ZEEBRUGGE
Specialism
Accounting support
Pay
Aantrekkelijk salarispakket
Ref:
1091399

Talk to a consultant

Talk to Annick Faas, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230460

SIMILAR JOBS

 • Project Accountant

  Interim Project Accountant - Suffolk - Hybrid working - Part-Time hours - £40000 - £45000 FTE
  Suffolk£40000 - £45000
 • Part-qualified Accountant

  Part-qualified Accountant
  CanterburyDependent on experience
 • Qualified Accountant

  Senior Accountant
  CanterburyDepending on experience