Accountmanager in de eventsector met bedrijfswagen

Accountmanager met bedrijfswagen | Laeken | Mix Farming & Hunting | Eventsector | 28 vakantiedagen | NL + FR
Jouw nieuwe functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opsporen en opvolgen van potentiële klanten en partners in de bouwsector. Je bouwt sterke klantrelaties op en bedenkt klantgerichte oplossingen om aan hun behoeften te voldoen. Daarnaast ontwikkel je offertes, sponsorpakketten en promotionele mogelijkheden die passen bij hun doelstellingen en budget. Je onderhandelt over contractvoorwaarden en coördineert administratieve en logistieke processen met collega’s. Actieve deelname aan beurzen en netwerkbijeenkomsten om leads te genereren en het bedrijf te promoten, evenals rapportage aan het managementteam ter ondersteuning van strategische besluitvorming, maken ook deel uit van je takenpakket.

Jouw profiel

Voor deze job zoekt Hays iemand die zelfstandig te werk kan gaan. Het is vooral belangrijk dat je een commercieel ingesteld persoon bent. Je kan uitstekend communiceren en onderhandelen. Bovendien ben je resultaatgericht en heb je een proactieve en assertieve aanpak. Kennis van de bouwsector is een plus. Je bent vloeiend in het Nederlands en het Frans met een goede kennis van Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de bouwsector en ervaring in B2B-verkoop zijn een plus, maar onze klant staat ook open voor getalenteerde juniors!

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt jou voor deze job meteen een vast contract. Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een mooi commissiesysteem dat overeenkomt met jouw ervaring. Daarbovenop heb je nog extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen + tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie en groepsverzekeringen, GSM, laptop.

Over de organisatie

Onze klant is een bedrijf uit Laeken met een grote naam in de evenementensector. Je komt terecht in een jong, leuk en dynamisch team. Er worden teambuildings georganiseerd, zoals leuke afterworks en jaarlijks een weekendje weg bijvoorbeeld.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze job? Solliciteer dan snel online en stuur ons je cv, of bel ons op voor meer informatie.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden.

Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Other
Lieu
Laken
Spécialité
National Sales
Salaire
Aantrekkelijk salaris + bedrijfswagen
Réf. :
1103897

Contacter un consultant

Contactez Nicolas Mayer, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Brussels
Hays Brussels, Avenue Louise 326

Téléphone: 022273981

Numéro d'agrément 


VG 292/BUOSA W.INT.35 W.SO.35 


Brussels n° 00322-406-20121217