ACTUARIS

Homework - Brussel | Actuaris Property en Casualty | Ervaring in prestatie-indicatoren | Analytisch | 1092217
Jouw nieuwe functie
Als Actuaris voor de afdeling property en casualty, volg je de belangrijkste KPI’s op en ondersteun je bij het opstellen van de forecast en budgettaire plannen. Je biedt ondersteuning bij de implementatie van IFRS17 waarbij je o.a. de technische resultaten zal opstellen, goedkeuren en controleren; de voorlopige rekeningen zal opstellen en resultaten zal analyseren, bespreken en opvolgen. Verder sta je ook in voor de implementatie van de remediërings- en testplannen van de revisoren, volg je cashflow projectiemodellen op, werk je mee aan de financiële rapportering en stel je de resultaten voor aan de betrokken partijen. Het gaat dus om een zeer gevarieerde job.

Jouw profiel
Voor de job van Actuaris behaalde je een hoger diploma in een wiskundige of analytische richting. Een eerste ervaring in een gelijkaardige functie is noodzakelijk. Je hebt een goede kennis van de belangrijkste prestatie-indicatoren voor de property en casualty producten Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands of Frans en kan je vlot uitdrukken in het Engels.
Je bent communicatief en kan vlot presenteren op directieniveau. Verder ben je analytisch ingesteld, werk je efficiënt en autonoom, neem je initiatief en hou je rekening met de vooropgestelde deadlines.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving met respect en waardering voor iedereen. Men biedt jou een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met o.a. een prestatiegerichte bonus, maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, netto vergoeding, etc.
Je hebt de mogelijkheid om grotendeels van thuis te werken (tot 4 dagen per week) en hebt bovendien een flexibel uurrooster. In ruil voor je enthousiaste inzet mag je bovendien rekenen op 35 verlofdagen per jaar.

Over de organisatie
Onze klant is een verzekeringsmaatschappij en marktleider in non-life verzekeringen en stelt meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers te werk. Ter uitbreiding van de finance afdeling zijn wij van Hays Bank & verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een Actuaris.

Solliciteer direct op deze vacature
Kan deze veelzijdige job als Actuaris Property & Casualty bij een verzekeringsmaatschappij in Brussel jou aanspreken?
Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening. Wil je graag meer info? Contacteer Lien Vanquickenborne van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)9 267 99 87.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. #1092217
Haz clic aquí para acceder a la Política de Privacidad de Hays, donde podrás encontrar los detalles sobre cómo usamos y protegemos tus datos y tus derechos como usuario.

Resumen

Tipo de trabajo
Permanente
Industria
Assurances
Lugar
BRUSSEL
Sector
Insurance
Salario
Een aantrekkelijk salarispakket met thuiswerk en flexibele uren
Ref.:
1092217

Hablar con un consultor

Hablar con Lien Vanquickenborne, la persona que lleva esta posición, en la oficina de Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Teléfono: 092331183