ADMINISTRATIEF ASSISTENT

Brussel | Sociale Sector | Administratief Assistent | 1jaar Ervaring | Interim | NL/FR | 1091754
Jouw nieuwe functie

Voor een gekende speler in de sociale sector, zijn we dringend op zoek naar een administratief assistent(e). Je komt terecht in een team van 8 personen, samen met hen zal je het boegbeeld van de organisatie zijn. Enerzijds sta je in voor het opvolgen van vragen en problemen van klanten via telefoon en mail. Daarnaast verricht je ook verschillende administratieve taken en zorg je dat hun database steeds up-to-date is.

Jouw profiel

Je beschikt over een uitstekend niveau van het Nederlands alsook het Frans, zo kan je de klanten in beide talen verder helpen! Idealiter beschik je over een eerste ervaring, maar dit is niet noodzakelijk. Je gaat zeer klantgericht te werk en helpt anderen graag verder. Ten slotte ben je georganiseerd en voer je steeds jouw taken uit met de nodige nauwkeurigheid.

De arbeidsvoorwaarden

Je start op interimbasis voor een missie van minstens 3 maanden. Voor deze opportuniteit ontvang je een mooi salarispakket met verschillende extralegale voordelen.

Over de organisatie

Deze organisatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer! Je maakt deel uit van een leuk team met tal van mogelijkheden. Work-life balance staat hier centraal, met een flexibel uurrooster.

Solliciteer direct op deze vacature

Is deze uitdaging als Administratief Assistant jouw nieuwe uitdaging?! Solliciteer dan nu! Of stuur je cv naar claudia.gallo@hays.com #1091754
Clique aqui para aceder à Política de Privacidade da Hays, que fornece informação detalhada sobre a forma como utilizamos e protegemos os seus dados pessoais, bem como quais os seus direitos em relação a estes.

Resumo

Tipo de oportunidade
Temporário
Setor
Autre
Localização
Brussels
Área de especialidade
Customer Service and Call Centre
Salário
mooi salarispakket met verschillende extralegale voordelen.
Referência
1091754

Falar com um Consultor

Fale com Claudia Gallo, o consultor especializado responsável por esta oferta de emprego, localizado em Bruxelles
Hays Bruxelles, Avenue Louise 326

Telefone: 02 588 70 80