ADMINISTRATIEF BEDIENDE AGRO

Regio Roeselare | quality assurance medewerker administratie | bachelor agro | 1092954
• Administratief medewerker
• Landbouw/agro/agri
• Voeding

Jouw nieuwe functie

Als agri medewerker sta je in voor de controle op de kwaliteit van de goederen en zorg je voor een goede coördinatie van de aanvoer van de grondstoffen. Hierbij sta je vaak in contact met de landbouwers. Verder zorg je ook voor een correcte ingave van de gegevens in SAP. Tot slot sta je in voor het beantwoorden van telefoons, het controleren van facturen, IT optimalisaties, etc.

Wat verwachten we van jou?
Voor de job als administratief medewerker agro beschik je over een bachelordiploma richting agro- en biotechnologie of je hebt een grote affiniteit met landbouw. Je bent assertief en administratief nauwkeurig. Tot slot heb je geen schrik om Frans te spreken.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt een zelfstandige en gevarieerde job aan binnen een sterk groeiend familiebedrijf. Naast jouw brutoloon krijg je nog 6 extra adv-dagen en extralegale voordelen.

Over de organisatie
Onze klant is een bedrijvengroep actief in de voedingssector in regio Roeselare.

Solliciteer direct op deze vacature
Wil je deel uitmaken van dit snelgroeiend voedingsbedrijf in regio Roeselare als administratief medewerker kwaliteit? (ref. 1092954). Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056/65.31.38 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Stephanie toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.
#1092954
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Fabrication & Production
Localisation
Roeselare
Spécialité
Life Sciences
Salaire
Extra ADV-dagen - Extralegale voordelen
Réf.:
1092954

Contactez-nous

Parlez à Stephanie Deman, en charge de cette offre, située à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056653138