ADMINISTRATIEF BEDIENDE BOEKHOUDING

Jabbeke | Administratief boekhoudkundig medewerker| Doorgroeimogelijkheden | Familiale kmo | 1086147
Jouw nieuwe functie
In deze functie werk je administratief ondersteunend voor de boekhouding. Concreet houdt je takenpakket in dat je mee helpt aan de digitalisering van de aankoopfacturatie en assisteer je bij de verkoopfacturatie. Verder voer je verschillende administratief boekhoudkundige taken uit. Afhankelijk van jouw eigen interesses en competenties kunnen er ook extra andere boekhoudkundige of analytische taken worden toegevoegd aan jouw takenpakket.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Als ideale kandidaat voor deze vacature ben je in het bezit van een bachelordiploma binnen economie of boekhouding. Een eerste ervaring in een gelijkaardig takenpakket is een plus. Verder heb je een goede kennis Nederlands en kan je je vlot uitdrukken in het Frans en Engels. Je beschikt over een doorgedreven kennis van MS Office en kan vlot overweg met de courante computerprogramma’s. Je gaat steeds nauwkeurig en efficiënt te werk en bent voor de vooruit. Tot slot ben je voldoende communicatief en positief ingesteld.

Wat krijg je hiervoor terug?
In ruil voor jouw inzet is er een aantrekkelijk salaris voorzien aangevuld met extralegale voordelen. Dit gaat om een voltijdse tewerkstelling en een snelle opstart is mogelijk. Het verlof is vrij te kiezen. Mooi meegenomen is de vlotte bereikbaarheid van het bedrijf.

Over de organisatie
Je komt terecht in een bedrijf waar er enorm veel belang gehecht wordt aan de veiligheid en de gezondheid van de werknemers. Een jong en dynamisch team van toffe collega’s wacht jou op en zal zorgen voor de nodige opleiding en begeleiding. Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden en ook het takenpakket kan aangepast worden aan jouw noden en interesses.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als administratief boekhoudkundig medewerker in regio Jabbeke? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Louise-Marie Verbrugghe op het nummer 056/23 05 87. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1092274
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Autre
Location
Jabbeke
Specialism
Accounting support
Pay
Marktconform met extra legale voordelen
Ref:
1092274

Talk to a consultant

Talk to Louise-Marie Verbrugghe, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: +3256230587