ADMINISTRATIEF BEDIENDE FAMILIEBEDRIJF

Wijnegem I Administratief bediende I Familiebedrijf I 6 extra vakantiedagen I 1093346
Onze klant is een gerenommeerd familiebedrijf die actief zijn in de sector van ICT hardware. Door hun toenemende groei zijn ze actief op zoek naar een nieuwe medewerker sales administratie.

• Familiebedrijf met internationale klanten ‘”fortune 500”.
• Kleine ICT materialen
• 6 extra vakantiedagen

Als administratieve medewerker sta je in voor de administratieve verwerking van alle bestellingen. Naast het verwerken van nieuwe bestellingen controleer je ook de bestellingen die door klanten worden zelfstandig worden verwerkt in SAP. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de controle op inkomende facturen en vergelijk je deze met de bestellingen. Tot slot ben je ook niet bang om een klant telefonisch verder te helpen met het noteren van een boodschap of het doorschakelen naar een collega.

Samen met onze klant zijn we op zoek naar een nauwkeurige administratieve medewerker voor de sales afdeling. Je bent iemand die veel belang hecht aan administratieve correctheid en zal steeds je werk controleren. Je hebt een goede kennis van het Engels en voelt je comfortabel genoeg om een boodschap te noteren of een klant door te schakelen. Tot slot is affiniteit voor ICT – materialen een pluspunt maar zeker geen must. Binnen dit bedrijf is jouw persoonlijkheid en match met het team het allerbelangrijkste!

Onze klant biedt een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen en 26 vakantiedagen. Daarnaast kom je terecht in een dynamische en innovatieve omgeving waar je steeds up-to-date bent van alle technische snufjes. Ook thuiswerk is hier zeker mogelijk!

Heb je interesse in deze uitgebreide vacature? Solliciteer dan snel online of contacteer onze consultant op het nummer 03/202.79.89 en weet kan jij al in januari aan de slag bij dit warm familiebedrijf! #1093346
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technologie & Services internet
Location
Wijnegem
Specialism
Office Administration
Pay
€2000-€3000 bruto met extralegale voordelen
Ref:
1093346

Talk to a consultant

Talk to Hanna Hens, the specialist consultant managing this position, located in Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23

Telephone: 032027989

SIMILAR JOBS

 • ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL BEDIENDE

  Commercieel administratief bediende | 1090659
  Wommelgem2000-2700
 • CUSTOMER SERVICE NL/FR

  Wommelgem I Customer service medewerker I Decoratie I Mooie verloning I 1091763
  Wommelgem2000-3000
 • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER DECORATIE

  Wommelgem I Customer service medewerker I Decoratie I Mooie verloning I 1091763
  Wommelgemmooie verloning aangevuld met extralegale voordelen