ADMINISTRATIEF BEDIENDE OPLEIDINGEN

Zellik | Administratief bediende | gezondheidszorg |eerste administratieve ervaring| familiaal bedrijf | NL-FR
Jouw nieuwe functie
Als “Administratief bediende opleidingen” voer je een uitgebreide administratief ondersteunende job uit. Je biedt ondersteuning bij het inplannen van opleidingen en zorgt ervoor dat de juiste documenten en het opleidingsmateriaal steeds correct voorzien is. Je staat verder in voor het agendabeheer van de opleiders en de administratieve opvolging van de inkomende aanvragen en inschrijvingen. Je zorgt hierbij steeds voor een vlotte communicatie tussen alle partijen en kan vlot overweg met wijzigingen.

Jouw profiel
Voor deze job zoekt Hays iemand die een secundair diploma of bachelordiploma behaald heeft, aangevuld met een eerste administratieve ervaring en die op zoek is naar een uitgebreide administratief ondersteunende job. Daarnaast communiceer je vlot in het Nederlands en Frans en kan je vlot overweg met het MS Office pakket. Je bent een echt organisatietalent dat ook zeer oplossingsgericht kan werken wanneer zaken wijzigen en het hoofd koel kan houden. Ten slotte ben je vlot in de omgang en ben je erg administratief & nauwkeurig ingesteld.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou na een succesvolle interimperiode van maximaal 6 maanden een vast contract van onbepaalde duur. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk salarispakket dat overeenkomt met jouw ervaring, aangevuld met interessante extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, verzekeringen, thuiswerkvergoeding, een gsm en een laptop.

Over de organisatie
Onze klant is een familiaal bedrijf uit Zellik met een goede reputatie in de gezondheidszorg. Er zijn parkeermogelijkheden aan het bedrijf, maar ook met het openbaar vervoer zijn ze goed bereikbaar. Aandacht voor de werknemer staat centraal, gezien ze met flexibele werkuren werken en er ook ruimte is om van thuis te werken.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze job als “Administratief bediende opleidingen” bij een medisch bedrijf uit Zellik? Solliciteer dan snel via onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Office Support kan je ook contact opnemen met Lisa Mees op 02/533.21.66
#1092871
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Soins de santé & Médical
Localisation
Zellik
Spécialité
Office Administration
Salaire
2300 - 2700
Réf.:
1092871

Contactez-nous

Parlez à Lisa Mees, en charge de cette offre, située à Brussels
Hays Brussels, Avenue Louise 326

Téléphone: 02 533 21 66