ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Waregem | Administratief medewerker | marktconforme verloning met extralegale voordelen | 1093467
Jouw nieuwe functie
In deze functie werk je ondersteunend voor zowel voor de verkoopadministratie als voor het project management. Concreet bestaat je takenpakket uit het behartigen van vastgoedadministratie binnen de voor jouw toegewezen projecten. Hierbij ben je de onmisbare schakel tussen klanten, interne collega’s en externe partijen voor alles betreffende vastgoedadministratie. Daarnaast werk je ook ondersteunend voor de project manager waarbij je verantwoordelijk bent voor het inplannen van meetings met de bijhorende administratieve voorbereiding. Je biedt ondersteuning bij de opmaak en onderhoud van company procedures en zorgt voor de administratieve setup van nieuwe projecten. Kortom een gevarieerde uitdagende functie.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je hebt een master/bachelordiploma of je hebt reeds een eerste (stage)ervaring opgebouwd. Je bent communicatief sterk en bent naast het Nederlands ook vlot in het Frans en Engels. Je hebt een goede kennis van MS Office. Je hebt oog voor detail, werkt zeer planmatig en stelt prioriteiten wanneer nodig.

Wat krijg je hiervoor terug?
In deze job krijg je een uitdagende verloning, aangevuld met extralegale voordelen en alle tools om je functie optimaal te kunnen uitvoeren. Je werkt vanuit een hypermodern kantoorgebouw met gekoelde dranken en dagelijks verse soep en een maaltijd. Bovendien is je werkgever opvallend flexibel en ook op dit vlak mee met zijn tijd: je kan vanuit Waregem of enkele dagen van thuis uit werken. Een fantastische teamspirit en talloze events voor de medewerkers krijg je er gratis bovenop.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een zeer gekende, dynamische projectontwikkelaar met focus op verschillende soorten vastgoed. De nadruk ligt op hoogstaande architectuur en duurzaamheid van ontwerp.

Solliciteer direct op deze vacature
Wil je verdere inlichtingen over deze vacature als administratief medewerker? Verstuur je cv online of contacteer Louise-Marie Verbrugghe van Hays Office Professionals op het nummer +32 (0)56 23 05 87. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website hays.be of voeg mij toe op LinkedIn zodat jouw interesses besproken kunnen worden. #1093467
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Autre
Location
Waregem
Specialism
Office Administration
Pay
Marktconform met extra legale voordelen
Ref:
1093467

Talk to a consultant

Talk to Louise-Marie Verbrugghe, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: +3256230587