ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Regio Aalst | Administratief medewerker | Nederlands - Frans - Engels | Competitieve verloning | 1093329
Jouw nieuwe functie
Als administratief medewerker te Aalst sta je in voor de administratieve ondersteuning aan het salesdepartement waarbij je voorbereidend werk verricht zoals het opmaken van powerpoints, verslagen en rapporten. Daarnaast verzamel je relevante gegevens voor de projecten die je analyseert en waar je een rapportage van maakt. Als administratief medewerker te Aalst beantwoord je de inkomende mails en doe je de planning van administratieve taken, je bent verantwoordelijk voor het beheer van het marketing materiaal en zorgt dat de contracten beschikbaar gesteld zijn. Je krijgt de mogelijkheid om iniatief te nemen naar verbeteringen toe binnen de projecten. Je rapporteert aan de manager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Als administratief medewerker te Aalst beschikt over een hoger diploma of je hebt een eerste ervaring achter de rug. Je beschikt over een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis Engels en Frans. Je hebt een goede kennis van het MS Office pakket. Je bent iemand die initiatief durft te nemen en die meedenkt. Daarnaast ben je communicatief en werk je nauwkeurig.

Wat krijg je hiervoor terug?
Het bedrijf regio Aalst biedt je als administratief medewerker de kans tot zelfontplooiing en je krijgt de opportuniteit om te groeien. Je krijgt een competitieve verloning aangevuld met voordelen.

Over de organisatie
Als administratief medewerker kom je terecht in een internationaal bedrijf dat actief is in retail waar collegialiteit en respect belangrijke waarden zijn.

Solliciteer nu online voor deze functie als administratief medewerker te Aalst!
Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening. Voor meer info, contacteer Julie Stofferis op 09/269.25.42. of via LinkedIn.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. #1093329
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Retail & FMCG
Location
Gent
Specialism
Office Administration
Pay
2200 - 2600 + voordelen
Ref:
1093329

Talk to a consultant

Talk to Julie Stofferis, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092692542