ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/ CS

Regio Aalst | Commercieel administratief bediende | Nederlands - Frans | medische sector | 1092735
Jouw nieuwe functie
Als Commercieel administratief bediende in Aalst ben je het aanspreekpunt binnen de organisatie voor verschillende departementen. Je staat in voor het verwerken van binnenkomende orders, voor zowel de het inboeken als de commerciële opvolging bij klanten. Daarnaast maak je de offertes op, beheer je de facturatie en bestel je de onderdelen. Binnen de functie behandel je de inkomende telefoons met de daarbij horend klachten, hiermee sta je in nauw contact met het technische departement om zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Jouw profiel
Als Commercieel administratief bediende heb je een bachelordiploma of je hebt ervaring in een gelijkaardige functie. Je beschikt over een zeer goede kennis Nederlands en Frans en een goede kennis Engels. Je hebt een goede kennis van MS Office. Je werkt zelfstandig en hebt commerciële feeling. Je bent iemand die klantvriendelijk en flexibel is ingesteld. Je hebt een proactieve en probleemoplossende houding.

De arbeidsvoorwaarden
Voor de Commercieel administratief bediende te Aalst word je een aantrekkelijk salaris en ruim pakket aan extralegale voordelen aangeboden, zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering. Je werkt in een 40u-week en hebt hierdoor 12 extra adv-dagen. Er is een mogelijkheid om 2 dagen van thuis te werken met een thuiswerkvergoeding.

Over de organisatie
Als Commercieel administratief bediende te Aalst kom je terecht bij een internationaal bedrijf binnen de medische sector. Je komt terecht in een divers team.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als administratief medewerker te Aalst? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Elke Van Keymeulen op 09/210.52.77 Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden #1092735
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Pharmaceutique
Location
AALST (EAST FLANDERS)
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Competitieve verloning met tal van extra legale voordelen.
Ref:
1092735

Talk to a consultant

Talk to Elke Van Keymeulen, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092105277