ADMINISTRATIEF MEDEWERKER TRANSPORT

Regio Temse | Administratief bediende | Nederlands - Engels | Medische sector| Competitieve verloning |1092575
Jouw nieuwe functie
Als administratief medewerker regio Waasland ben je verantwoordelijke voor de administratie omtrent alle export zendingen. Je verzekert een efficiënte en effectieve afhandeling van de verzenddocumenten, zoals de CMR, de leverbon, de factuur, de douane documenten,… . Je volgt de export zendingen nauwgezet op en communiceert de status met alle betrokken partijen waarbij je rekening houdt met nauwe deadlines.

Jouw profiel
Als administratief bediende beschik je over de juiste motivatie, ben je leergierig en heb je interesse in logistieke administratie. Je hebt een goede kennis van MS Office. Je beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands en een basiskennis Engels. Je hebt een echte teamgeest en een oog voor deadlines. Je bent communicatief en stressbestendig.

De arbeidsvoorwaarden
Voor de job van administratief bediende wordt je een aantrekkelijk salaris en ruim pakket extralegale voordelen aangeboden. Daarnaast wordt er een opleiding binnen het bedrijf voorzien en zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden.

Over de organisatie
Als administratief bediende kom je terecht in een internationaal bedrijf met vestiging in het Waasland. Ze zijn gespecialiseerd in de medische sector.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als administratief medewerker te Waasland? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Julie Stofferis op 09/269.25.42. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden #1092575
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Soins de santé & Médical
Location
Temse
Specialism
Office Administration
Pay
Competitieve verloning aangevuld met voordelen
Ref:
1092575

Talk to a consultant

Talk to Julie Stofferis, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092692542