ADVISEUR VERZEKERINGEN

Regio Berlaar/ Verzekeringsadviseur/ 1+ ervaring/ Passie voor verzekeringen | 1092072
Jouw nieuwe functie
Als verzekeringsadviseur adviseert je verzekeringsklanten in hun behoeften rond auto-, brand- en familiale verzekeringen. Je zal bestaande klanten contacten om hun verzekeringsportefeuille te optimaliseren en je volgt ook leads van collega’s op, zodat je nieuwe klanten aan je portefeuille kan toevoegen. Telkens zal je tijdens een persoonlijk gesprek de situatie in kaart brengen en de klant informeren over de passende producten die bij zijn profiel passen.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze vacature, heb je minstens 1 jaar ervaring als Verzekeringsadviseur. Je heb commerciële feeling een passie voor verzekeringen. Tevens ben je klantgericht en vlot in de omgang. Je werkt planmatig en proactief.

De arbeidsvoorwaarden
Je mag rekenen op een marktconform loon aangevuld met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en diverse waardebonnen. Een wagen is bespreekbaar. Je werkt in een 37,5-urenweek.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een zelfstandig bankkantoor in regio Berlaar dat reeds meer dan 20 jaar actief is. In dit kantoor verwelkomen 8 enthousiaste collega’s je met open armen. In dit kantoor heerst een enorm positieve sfeer en het team doet dan ook regelmatige leuke activiteiten samen na de werkuren. Je krijgt in dit kantoor de kans om te blijven leren en te groeien in je rol.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je ervaring als Verzekeringsadviseur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Berlaar? Kom je graag terecht in een dynamisch team? Contacteer me dan meteen! #1092072
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Banques & Finances
Lieu
Berlaar
Spécialité
Banking
Salaire
Aantrekkelijk loon aangevuld met veel extralegale voordelen!
Réf. :
1092072
Date de fermeture
2 Jan 2023

Contacter un consultant

Contactez Kim De Bruyne, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Téléphone: 0470191058