ALLROUND CUSTOMER SERVICE MET COMMERCIËLE FLAIR NEDERLANDS-FRANS

Antwerpen-Zuid l Commercieel-administratief takenpakket l Ambitieuze en familiale kmo l Klantgericht
Jouw nieuwe werkgever
Onze klant is een moderne en financieel gezonde kmo in de regio Wilrijk. Binnen hun nichesegment staan zij achter een sterk en high-end product. Dankzij hun jarenlange expertise, sterke service en de duurzaamheid van hun producten, zijn en blijven zij een gekende naam.

Jouw nieuwe functie
Om hun sales afdeling te versterken, zijn we dringend op zoek naar een nieuwe medewerker die zich graag wil ontpoppen tot een allround customer service collega. In deze rol zal je enerzijds mee instaan voor het deel voorafgaand aan een effectieve verkoop. Zo zal je bijvoorbeeld klanten vooral te woord staan en informeren over een specifiek product of over een productgamma. Dit kan zowel per email als telefonisch, maar ook face 2 face in hun eigen showroom. Anderzijds staan jullie als customer service team ook in voor het luik aftersales. Van zodra een klant een vraag of probleem signaleert omtrent een aankoop behartigen jullie dit van a-z tot de gepaste oplossing is gevonden. Voor elke vraag wordt er een case opgestart en dit dient uiteraard ook administratief opgevolgd en opgelost te worden. Deze allround customer service functie is een hele gevarieerde job met ruimte voor vrijheid en verantwoordelijkheid om je klanten op de best mogelijke manier te servicen.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Bij voorkeur kijkt onze klant uit naar iemand met al een eerste klantgerichte en administratieve werkervaring op zak. Een diploma is voor hen minder van belang. Het belangrijkste zijn je drive en motivatie! Daarenboven ben je leergierig en pik je snel nieuwe zaken op. Het is een zeer specifiek nicheproduct, dus de kans is groot dat je nood hebt aan een degelijke doorgedreven opleiding bij opstart. Omdat zij actief zijn over heel België, is het belangrijk dat je naast het Nederlands ook een vlotte kennis hebt van het Frans, zowel mondeling als schriftelijk. Een extra taal zoals Engels of Duits is een mooie troef! Bovenal kijkt onze klant uit naar iemand communicatief, spontaan en hands-on. Je geeft de voorkeur om een klant snel een belletje te geven in plaats van alles helemaal op email te moeten uittypen. Luistervaardigheid en oplossingsgericht schakelen zijn je tweede natuur! Je bent ook commercieel ingesteld, zonder een platte verkoper te zijn. Anderen omschrijven je als een leergierige multitasker, iemand die snel nieuwe zaken oppikt. De term kmo-mentaliteit is je bovendien op het lijf geschreven, je bent flexibel, een teamplayer en je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken!

Arbeidsvoorwaarden
Bij onze klant in regio Wilrijk kom je terecht in een toffe en familiale kmo waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Het is een mooie moderne omgeving waar je met plezier elke dag komt werken. Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en bij te leren, en kan verantwoordelijkheid krijgen over je eigen dossiers. Zij bieden jou een mooi en correct salaris aangevuld met tal van extralegale voordelen. Valt je verjaardag op een weekdag? Dan mag je deze dag goed vieren en hoef je niet te komen werken! Je werkt met goede kantooruren, telkens van half 9 tot 5. Gezien de showroom dient er om de 3-4 weken wel een halve dag op zaterdag gewerkt te worden in beurtrol. Deze halve dag kan dan wel “opgespaard worden” en later flexibel opgenomen worden.

Solliciteer direct op deze vacature
Herken je jezelf in deze job als customer service en zie jij jezelf bij deze toffe kmo aan de slag gaan in regio Wilrijk? Reageer dan snel online of bezorg ons je up-to-date persoonlijk cv! Neem gerust contact op met Katrien Kosik van Hays Antwerpen via 03 202 79 70 of via LinkedIn. We bekijken samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!
#LI-DNI
#1087649
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
Contracting / Freelance
Secteur
Other
Lieu
Antwerpen
Spécialité
Customer Service and Call Centre
Salaire
2000-2400
Réf. :
1087649

Contacter un consultant

Contactez Katrien Kosik, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 032027964

Emplois similaires à ALLROUND CUSTOMER SERVICE MET COMMERCIËLE FLAIR NEDERLANDS-FRANS

 • Customer service en planning automotive

  Customer service en planning automotive | Borgerhout
  Borgerhout2000-3000
 • Customer service NL/FR

  Customer service NL/FR
  Antwerpen2000-3000
 • Customer Service Rederij

  Antwerpen | Customer Service | Maritiem | Rederij | 1099196
  AntwerpenPC226
 • CUSTOMER SERVICE SPECIALIST SAP

  Berchem l Customer service specialist l NL-FR-EN l Internationale medische speler l Fulltime | Vast contract
  BERCHEM2500-3900 bruto + voordelen
 • CUSTOMER SERVICE BACKOFFICE FARMA

  Berchem | Backoffice rol met orderentry + facturatie | Internationaal bedrijf| EN-NL - 12 ADV-dagen | Fulltime
  Berchem (Antwerp)2200-2500 bruto + voordelen