Applicatiebeheerder / ERP analist

Kontich | Navision | Focus digitalisering | Analyse, configuratie & project management | 1092620

Jouw nieuwe functie

Ben jij de schakel tussen bedrijfsprocessen en technologie? Begrijp je als geen ander dat digitalisering. The way to go is?

Voor een KMO uit de medische sector, zijn wij op zoek naar een getalenteerde professional die het klantenbestand ontleedt en doorgrondt. Je bent hét aanspreekpunt betreffende de gebruikte applicaties en softwarepakketten.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de analyse van bedrijfsprocessen en het onttrekken van waardevolle inzichten uit de gebruikte applicaties.

Eens je bent ingewerkt, krijg je de kans om je tanden te zetten in een project waarbij men vol inzet op de digitalisering binnen het bedrijf. Je staat in voor de implementatie van bepaalde softwarepakketten, in het ERP-systeem Navision. Als een echte projectmanager ben je ook in staat deze systemen te beoordelen en op te volgen, en zelf configuraties door te voeren waar nodig.

Verder ben je ook verantwoordelijk voor het integreren van de barcodescanners met het ERP-systeem en het tot stand brengen van verbindingen met de webshop.

Jouw profiel

Om als IT-verantwoordelijke & digitalisatie aan de slag te gaan ben je bij voorkeur in het bezit van een bachelors of masterdiploma in IT.

Heb jij al enige ervaring met ERP-systemen, bij voorkeur Navision, en ben je in staat je snel te verdiepen in bedrijfsprocessen van een distributiegericht bedrijf? Als je daarnaast ook overweg kunt met Python, is dat zeker een pluspunt.

Jouw no-nonsense mentaliteit en liefde voor ene KMO-sfeer, maken van jou de perfecte aanvulling van het team.

Jouw nieuwe werkgever

Je komt terecht in een kleine KMO met vlakke structuur waar een familiale sfeer heerst.

Arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een voltijdse tewerkstelling binnen een bedrijf in volle expansie. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salarispakket. Na een inloopperiode is er de mogelijkheid tot thuiswerk.
Solliciteer meteen op deze vacature

Interesse in de functie van Applicatiebeheerder / ERP analist? Verstuur je cv online of neem rechtstreeks contact op met Romy Van Gorp en hopelijk tot snel!


#LI-DNI
#1092620
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Healthcare & Medical
Lieu
Kontich
Spécialité
Data & Advanced Analytics
Salaire
Aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
Réf. :
1092620

Contacter un consultant

Contactez Romy Van Gorp, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 032012855