ASSISTANCE COORDINATOR

Zaventem – Assistance Coördinator – NL/FR/ENG – Automotive sector – Shiften
Jouw nieuwe functie
Als Assistance Coördinator zal je instaan voor de klanten in en uit de Benelux, Marokko en Frankrijk. Klanten kunnen met al hun vragen en problemen (platte band, boetes, depannages…) bij u terecht per mail of telefoon. Daarnaast neem jij ook de opvolging van interventies en depannages tot jouw rekening. Je stelt dossiers op en zorgt voor een correcte opvolging van facturaties en betalingen.

Jouw profiel
Voor onze klant is Hays op zoek naar een leergierige kandidaat. Ervaring of diploma is geen vereiste. Vooral je inzet en enthousiasme is belangrijk. Je spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans. Kennis van het Duits is een plus. Daarnaast kan je gestructureerd overweg met MS Office en Outlook. Intern wordt er met het programma SAP gewerkt.

De arbeidsvoorwaarden
Het bedrijf biedt een zeer aantrekkelijk salaris met daarboven extralegale voordelen zoals:
• Vast contract na een succesvolle interimperiode
• Salaris tussen de 2300 – 3000 bruto
• Maaltijdcheques en ecocheques
• Hospitalisatieverzekering
voor het hele gezin
• Pensioensparen
• Homeworking 40%

Je werkt in vroege-, dag-, late- en nachtshiften die je zelf kan aangeven via een zelfrooster systeem. Bovendien verdien je er een mooie premies aan bovenop je salaris. Tot slot krijg je een interne opleiding bij aanvang van je nieuwe functie.

Over de organisatie
Hays biedt jou de kans om terecht te komen bij een leuk bedrijf uit Zaventem actief in de automotive sector. Onze klant is een internationaal toonaangevende leverancier van transportoplossingen met een uitgebreid serviceaanbod (verzekeringen, verhuurservices, financiering…). Je komt terecht in een divers en hecht team en krijgt de kans om u te ontplooien in een uitdagende en dynamische functie.

Solliciteer op deze vacature
Heb je interesse in deze gevarieerde job als Assistance Coördinator bij een bedrijf uit Zaventem in de Automotive sector? Solliciteer dan zeker via deze onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Office Support kan je contact opnemen met Justine De Zutter van Hays
02/541 16 54.
#1092982
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Banques & Finances
Location
Zaventem
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Salaris tussen de 2300 en 300 bruto, MC
Ref:
1092982

Talk to a consultant

Talk to Justine De Zutter, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 025411654