BACK-OFFICE MEDEWERKER LAADPALEN (BEDRIJFSWAGEN)

Aartselaar | Customer Support | Nederlands en Frans | Elektrische wagens | Fulltime

Over de organisatie

Voor een sterk groeiende klant in de sector van laadpalen, kijkt Hays Antwerpen uit naar backoffice medewerkers om het team te versterken. Je komt terecht in een hecht team vol ondernemers die samen naar een doel werken. Het gaat om een fulltime tewerkstelling, waarbij je na een succesvolle interimperiode een vast contract én elektrische wagen krijgt.

Jouw nieuwe functie

Als back-office medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. Via telefoon en mail beantwoord je alle vragen van klanten omtrent hun laadpaal, laadpas, tarieven, online platform, accountgegevens, etc. Verder zorg je ook voor de opmaak van offertes voor nieuwe laadpalen en plaats je ook de bestelling. Hierna sta je in contact met verschillende partijen voor de installatie van de laadpaal bij de klant zelf (B2B of B2C). Ten slotte zorg je ook voor de configuratie van nieuwe laadpassen, het aanmaken van accounts en een stuk facturatie. Je zorgt er dus voor dat de klant de beste service krijgt.

Jouw profiel

Voor deze functie kijkt onze klant uit naar een kandidaat met een bachelordiploma of een commercieel administratieve werkervaring op zak. Daarnaast heb je naast het Nederlands een sterke basiskennis kennis Frans en Engels. Je kan goed werken met de programma’s van Microsoft Office en je hebt feeling met IT. Verder ben je iemand communicatief sterk, gemotiveerd en zelfstandig. Je durft vragen stellen waar nodig en leert snel bij. Ten slotte heb je interesse in de sector van duurzame energie.

De arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een dynamisch en divers team, waar veel gelachen wordt en iedereen elkaar steunt. Elke werknemer krijgt de kans om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak! Zo krijg je als customer service medewerker de kans om op termijn door te groeien naar accountmanager. Qua salarispakket krijg je naast het brutoloon nog maaltijdcheques, ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, een nettovergoeding en de mogelijkheid tot een elektrische wagen incl. laadpaal na 6 maanden.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze job? Solliciteer dan snel online en stuur ons je cv, of bel ons op voor meer informatie.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden


#LI-DNI
#1098053
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Automotive
Lieu
Aartselaar
Spécialité
Office Administration
Salaire
2500 - 3000 bruto + voordelen
Réf. :
1098053

Contacter un consultant

Contactez Asma Chahchah, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Téléphone: +3232027965