BIM DATA SPECIALIST VOOR INGENIEURSBUREAU

Kortrijk | Ingenieursbureau met vergevorderde BIM strategie | Analytisch sterk | Beheer en optimalisatie
Jouw nieuwe functie
Jouw functie draait rond het ontwerp en beheer van de datastructuur achter de duizenden digitale BIM elementen waarmee de BIM modelleurs dagelijks modellen maken. Je geeft input en hebt een trekkersrol om deze software zo strategisch mogelijk in te vullen. Je staat dicht bij het management, bespreekt de noden voor de verschillende afdelingen en zoekt naar uniformiteit. Als Revit specialist geef je input op complexe vraagstukken en adviseer je interne medewerkers over het gebruik en oplossingen. Je stimuleert collega’s om te zoeken naar verbeteringen en verwerkt zelf de verbeteringen in de template. Met de IT-mensen en BIM experts bespreek je problemen, je geeft ook zelf je input uiteraard. Je stelt alles in het werk om de BIM modelleurs vanuit een strakke datastructuur de juiste kennis en werkefficiëntie bij te brengen. Zo zijn de projecten zo rendabel mogelijk.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze functie zoeken we een Bachelor of Master in een bouwkundige richting, denk aan Ingenieur Bouwkunde, Burgerlijk Ingenieur of Toegepaste Architectuur. Eventueel ben je gelijkwaardig door ervaring, maar dan heb je toch al een serieuze expertise in BIM software opgebouwd. Vanzelfsprekend ben je gebeten door alles rond Revit en BIM en heb je een groot analytisch vermogen. In deze rol is het eveneens belangrijk dat je goed communiceert met collega’s en het management. Naast een goede kennis Revit, ben je ook vertrouwd met Navisworks, Worksharing en IFC Exports.

Wat krijg je hiervoor terug?
Dit bedrijf biedt je een job met verantwoordelijkheid en met de kans om je verder te ontwikkelen als BIM specialist, vooral de hele datastructuur er achter. Er werkt een goede mix van jong talent en ervaren medewerkers. Dit gedreven team vindt naast het harde werk ook de tijd om samen te ontspannen en om team- en vriendschapsbanden voor het leven te smeden. Er is veel aandacht voor het ontwikkelingsplan per medewerker binnen de organisatie.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een vooruitstrevend studiebureau uit regio Kortrijk die al heel ver staat met zijn BIM strategie. Ze tellen intussen meer dan 50 medewerkers en werken als ingenieursbureau mee aan heel mooie projecten in diverse sectoren over heel België. Ze werken vanuit een mooi, nieuw en modern kantoorgebouw vlakbij de autosnelweg.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als BIM data specialist (Revit)? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Jonas Deschamps op 0498 / 17 66 79. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.
#LI-DNI
#1087762
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Construction
Lieu
Kortrijk
Spécialité
Construction Management
Salaire
Afhankelijk van profiel
Réf. :
1087762

Contacter un consultant

Contactez Jonas Deschamps, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 0498 17 66 79