BIM MODELLEUR BIJ AANNEMER

BIM modelleur I Klasse 8 projecten in Oost- en West-Vlaanderen | Goed georganiseerde aannemer | 1093860
Over je nieuwe functie

• Je geeft mee vorm aan uitdagende bouwprojecten (Revit)
• Je bouwt 3D modellen op in Revit
• Wijzigingen in het model verwerk je volgens het BIM protocol
• Je staat in voor de extractie van de plannen uit de BIM modellen in functie van de uitvoering

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

We zoeken voor deze rol iemand met een diploma toegepaste architectuur, bouwkundig tekenen of gelijkwaardig. Je hebt minstens een eerste ervaring als tekenaar of BIM modelleur. Revit en Autocad heb je dagelijks nodig. Je kennis hoeft hier nog niet perfect van te zijn uiteraard, maar je hebt toch minstens van allebei een basis. Je communiceert helder naar collega’s en rapporteert aan de projectleider en BIM specialist.

Wat krijg je hiervoor terug?

Je komt terecht in een bouwbedrijf in volle groei met een open communicatiestijl en een uiterst aangename werksfeer, waar plaats is voor waardering, vertrouwen, ontwikkeling en autonomie. Je kan rekenen op een reeds stevige BIM-fundering en krijgt alle kansen om hier verder in te groeien. Naast een interessante verloning ontvang je eveneens een mooi pakket extralegale voordelen. Er is een ‘academy’ van waaruit verschillende opleidingen voorzien worden, doorgroeimogelijkheden zijn er in dit bedrijf altijd.

Over de organisatie

Onze klant is een klasse 8 aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in grotere bouwwerken. Deze organisatie is werkzaam in zowel nieuwbouw als renovatie en creëert projecten van zuivere ruwbouw tot sleutel op de deur. Samen met deze klant is Hays Construction op zoek naar een BIM-profiel.

Solliciteer nu voor deze functie

Wil je verdere inlichtingen over deze uitdagende vacature als ervaren projectleider? Neem dan contact op met Jonas Deschamps op het nummer 0498 / 17.66.79 of verstuur jouw cv online.
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Construction
Lieu
Aalter
Spécialité
Construction Management
Salaire
Afhankelijk van profiel
Réf. :
1093860

Contacter un consultant

Contactez Jonas Deschamps, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 0498 17 66 79