BOEKHOUDER

Grote speler | Kmo-mentaliteit | snelle opstart | Goede verloning | 1093136
Jouw nieuwe functie:
Tot jouw takenpakket behoort het aangeven van de btw-aangiftes en de controle of het juist btw-stelsel werd toegepast op de facturen. Daarnaast beheer je de balans en resultaatrekening. Verder boek je de facturen en verwerkt je de incasso’s. Tot slot verzorg je de maand -en jaarlijsten en beheer je de all round master data in SAP.

Jouw profiel:
Je hebt een bachelordiploma op zak in een economische richting en idealiter een eerste bedrijfservaring achter de rug. Je hebt vooral een goed analytisch inzicht en enige complexiteit schrikt je niet af. Je beheert gemakkelijk een veelheid aan uiteenlopende taken en bent stressbestendig om tegen deadlines te werken. Je bent cijfermatig ingesteld, maar ook voldoende communicatief. Excel heeft voor jou weinig geheimen, ervaring met een rapporterings- en analysetool is een extra troef. Naast het Nederlands kan je jezelf ook behelpen in het Engels. Tot slot neem je graag initiatief en hou je van een vlakke, open cultuur waarbij je enige inspraak hebt.

De arbeidsvoorwaarden:
Je kan onmiddellijk bij onze klant opstarten met een vast contract! Aan deze uitdagende job koppelt de klant een uitgebreid salarispakket met tal van extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en ecocheques. Je werkt 38.5 uren per week, waardoor je naast de 20 wettelijke feestdagen ook 3 adv-dagen opbouwt. Je komt terecht in een stabiele omgeving met zekerheid op lange termijn.

Over jouw nieuwe werkgever:
Onze klant is een toonaangevende speler in de regio. Ondanks het succes en de constante groei, heerst er een aangename, familiale en open sfeer op de werkvloer. Er is weinig hiërarchie en veel flexibiliteit, die ook nodig is in deze dynamische omgeving. Je zal met open armen verwelkomd worden door het standvastig financieel team.

Solliciteer meteen
Ben jij of word jij de boekhouder die we zoeken? Solliciteer dan meteen online of neem zo snel mogelijk contact op met Liesbeth Van Roy van Hays Herentals voor meer info via 014/ 48 03 38. #1093136
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Autre
Location
Heist-op-den-Berg
Specialism
General Ledger Accountant
Pay
Mooi loon aangevuld met extra legale voordelen
Ref:
1093136

Talk to a consultant

Talk to Liesbeth Van Roy, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014 48 03 38