CLIENT MANAGER CLAIMS

Regio Antwerpen / client manager claims / ervaring of bachelor / aantrekkelijk salarispakket | 1093483
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant in de regio Antwerpen is Hays op zoek naar een client manager Claims. In deze functie adviseer je je klanten binnen hun schadegevallen en volg je de schadedossiers van begin tot einde op. Jouw klanten zijn hoofdzakelijk zelfstandigen en bedrijven tot 50 werknemers. Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schade-aangiftes en een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Je bent actief binnen de takken auto, transport, property, aansprakelijkheid en cyber.

Jouw profiel
Voor deze functie heb je een bacheloropleiding of een relevante eerste werkervaring binnen de verzekeringen. Je bent organisatorisch sterk en bent in staat om zelf je eigen prioriteiten te stellen. Verder werk je op een autonome en oplossingsgerichte manier aan schadedossiers. Naast een perfecte kennis van het Nederlands is een goede kennis van het Frans en Engels een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht bij één van de grootste verzekeringsmakelaars in België waarbij je kan genieten van een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket inclusief extralegale voordelen en een sociaal plan. Verder werk je met flexibele uren met de optie tot 50% thuiswerk.

Over de organisatie
Je komt terecht bij één van de grootste verzekeringsmakelaars in België waar er wordt ingezet op een transparante sfeer zodat je jezelf kan blijven ontwikkelen. Je zal terechtkomen in een professionele werkomgeving waar teamwork, permanente verbetering en klantgerichtheid de bedrijfswaarden zijn.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als client manager claims regio Antwerpen? Contacteer me dan meteen! #1093483
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Assurances
Location
Antwerpen
Specialism
Insurance
Pay
Aantrekkelijk salarispakket met veel voordelen en optie tot 50% thuiswerk
Ref:
1093483
Closing date
28 Feb 2023

Talk to a consultant

Talk to Glynnis Testelmans, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014395671