COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Regio Gent | Commercieel administratief bediende | Nederlands - Frans | Bouwsector | 1092924
Jouw nieuwe functie
Als Commercieel administratief bediende te Gent ben je het aanspreekpunt binnen de organisatie voor de klanten, dit zowel telefonisch als in de showroom. Je staat in voor het verwerken van binnenkomende orders, je doet de opvolging van A-tot Z. Zo breng je het order in, doe je de bestelling bij de leveranciers, volg je deze bestellingen tot aan de kant en blijf je in nauw contact met de klant. Daarnaast maak je de offertes op, beheer je de facturatie en bestel je de onderdelen. Je staat in nauw contact met het technische team ivm de in planning en opvolging van de werken.

Jouw profiel
Als Commercieel administratief bediende heb je een bachelordiploma of je hebt ervaring in een gelijkaardige functie. Je beschikt over een zeer goede kennis Nederlands en Frans. Je hebt een goede kennis van MS Office. Je werkt zelfstandig en hebt commerciële feeling. Je bent iemand die klantvriendelijk en stressbestending is. Je hebt een proactieve en probleemoplossende houding.

De arbeidsvoorwaarden
Voor de Commercieel administratief bediende te Gent word je een aantrekkelijk salaris en ruim pakket aan extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques van €8 en een nettovergoeding. Je werkt in een 39u-week met geleide uren en 28 vakantiedagen.

Over de organisatie
Als Commercieel administratief bediende kom je terecht bij een klein bedrijf binnen de bouwsector. Je komt terecht in een divers team waar een open, spontane sfeer is.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als administratief medewerker te Gent? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Elke Van Keymeulen op 09/210.52.77 Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden #1092924
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDD (option CDI)
Secteur
Construction
Lieu
GENT
Spécialité
Office Administration
Salaire
2200-2600 euro Bruto + Maaltijdcheques
Réf. :
1092924

Contacter un consultant

Contactez Elke Van Keymeulen, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 092105277