COMMERCIEEL BINNENDIENST MEDEWERKER NEDERLANDS-ENGELS(-DUITS)

Lier | Binnendienst functie | Communicatief en klantgericht | Fullltime of 4/5e
Jouw nieuwe functie

Samen met jouw 3 toekomstige (toffe!) collega’s vormen jullie het intern aanspreekpunt van de internationale klanten. Dit gebeurt zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor de orderverwerking en het beantwoorden van alle vragen die betrekking hebben tot bestellingen en hun productgamma, bijvoorbeeld levertermijnen en beschikbaarheden. Hiervoor werk je nauw samen met andere departementen zoals logistiek, boekhouding en aankoop. Je houdt klanten bovendien ook op de hoogte van promoties, prijswijzigingen en nieuwigheden. Ten slotte ondersteun je het externe verkoopteam met het opstellen van offertes op te maken en bijkomende administratieve taken.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn

Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten die bij voorkeur een bachelor en /of masteropleiding hebben gevolgd. Enkele jaren ervaring in een administratief-commercieel ondersteunende functie is een vereiste. Bovendien heb je een vlotte babbel in het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits en/of Frans. Je hebt een goede basiskennis van het Office pakket, voornamelijk Word en Excel. Je kan zelfstandig werken en bent daarnaast ook een echt teamplayer. Bovendien ben je nauwkeurig en flexibel. Uiteraard beschik je ook over vlotte communicatievaardigheden en een sterk luistervermogen. Een commerciële ingesteldheid is van belang en je bent ook stressbestendig.

Wat krijg je hiervoor terug?

Als commercieel binnendienstcollega kom je terecht in een voortdurend groeiende onderneming. Binnen deze functie zijn er tal van uitdagingen waardoor je continu kan bijleren. In het bedrijf heerst er een aangename en down-to-earth werksfeer. Je komt terecht in een fijn team met toffe collega’s. Daarbovenop biedt deze onderneming een marktconform verloningspakket en flexibele werkuren.

Over de organisatie

Onze klant is al meer dan 60 jaar actief binnen zijn domein en zijn in de regio een gekende speler. Als familiale en internationale kmo werken ze dagelijks aan verbetering en innovatie.

Solliciteer voor deze vacature

Klinkt deze gevarieerde functie met klantencontact jou als muziek in de oren? Laad dan snel je cv op of contacteer Katrien Kosik van HAYS Antwerpen op het nummer 03 202 79 70!
#LI-DNI
#1093808
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDD (option CDI)
Secteur
Other
Lieu
Lier
Spécialité
Customer Service and Call Centre
Salaire
2000-2800
Réf. :
1093808

Emplois similaires à COMMERCIEEL BINNENDIENST MEDEWERKER NEDERLANDS-ENGELS(-DUITS)

  • COMMERCIEEL-ADMINISTRATIEF BINNENDIENST MEDEWERKER NL/FR

    Aartselaar | Klantencontact en orderverwerking a-z | Technische speler | NL-FR-EN | Fulltime
    Aartselaar2800-4000 bruto (afhankelijk van ervaring) + voordelen