COMMUNICATIESPECIALIST B2C (FRANS)

Gent|Brugge | Wilrijk | Communicatiespecialist B2C | Frans | Tweetalig | Copywriting | Ziekenfonds | 1095391
Jouw nieuwe functie
Ook zo benieuwd naar het takenpakket van deze functie? Lees dan zeker verder. De titel van deze vacature spreekt voor zich: in deze rol heb je als doel het ziekenfonds te ondersteunen bij het aanspreken van Frantalige klanten (B2C). Hoofdzakelijk ben jij verantwoordelijk voor de Franse vertaalslag van de aangeleverde, Nederlandstalige, content. Jouw Franstalige copy zal gebruikt worden om diezelfde content via online en offline kanalen te verspreiden naar deze Franstalige doelgroep. Denk maar aan operationele brieven per post, nieuwsbrieven per mail, maandelijkse magazines, blogberichten op website, en posts via social media. Als Communicatiespecialist B2C maak jij deel uit van het Marcom team dat bestaat uit acht leden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Marcom Manager vanuit hun kantoor te Brugge, Gent of Wilrijk.

Jouw profiel
Samen met onze klant zijn we op zoek naar Communicatiespecialist B2C met een uitstekende kennis Frans die beschikt over een sterke verantwoordelijkheidszin en maturiteit. Daarboven geniet jij van een affiniteit met copywriting en communicatie. Aantal jaar ervaring speelt hier geen rol: ben jij een kandidaat die van de schoolbanken komt of geniet van een eerste werkervaring, al dan niet in de vorm van een stage? Dan kom je hier zeker voor in aanmerking. Belangrijk hier is jouw tweetaligheid waardoor jij de Franse taal perfect beheerst. Als persoon ben jij hands-on, gedreven en creatief. Je bent begaan met de mensen waardoor jij deze “verzorgende” vertaalslag kan weergeven in de communicatie die je opmaakt.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie van Communicatiespecialist B2C wordt een aantrekkelijk salaris voorzien met een totaalpakket aan extralegale voordelen. Naast het salaris krijg je de kans om je verder te ontwikkelen tot een best-in-class Communicatiespecialist B2C wegens de vele trainingen en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een bruisend marketingteam waar veel expertise en kennis aanwezig is.

Over de organisatie
Onze klant is onderneming actief in de healthcaresector. Hun klanten zijn voornamelijk particulieren die genieten van hun services. Je komt terecht in een bedrijf waar mensen en cultuur vooropgesteld worden. Er heerst een informele werksfeer en ruimte om jezelf te ontplooien. Ze zullen je met open armen ontvangen en benadrukken het belang van een goeie work-life balance.

Interesse in deze functie als Communicatiespecialist B2C te Gent/Brugge/Wilrijk? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Virginie De Smecht via 09/266 11 96. #1095391
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Soins de santé & Médical
Lieu
BRUGGE, GENT, WILRIJK
Spécialité
Graphical Design Copywriting and Translations
Salaire
Salaris op maat
Réf. :
1095391

Contacter un consultant

Contactez Virginie De Smecht, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 092661196