CONTROLLER

Financiële of economische bachelor/master | Analytische mindset | Veel ownership | Controller ervaring |
Voor onze klant, een no-nonsense middelgroot bedrijf in de bouwsector, is Hays Finance op zoek naar een analytische en digital minded controller.

Jouw nieuwe functie
Als controller werk je in eerste lijn rechtstreeks samen met de CFO. Samen met de CFO ben je verantwoordelijk voor de jaarlijkse opmaak van het budget alsook de groepsrapportering. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarafsluit van 14 vennootschappen en maakt variantie analyses van de actuals vs budget van marges/fixed expenses. Je analyseert en verklaart afwijkingen ten opzichte van de standaardkostprijzen. Bovendien analyseer je investeringsvoorstellen en voer je samen met de business financiële haalbaarheidsstudies uit. Tot slot denk je mee over de optimalisatie van rapporteringsprocedures alsook de financiële processen en blijf je continu up to date van de laatste evoluties en ontwikkelingen op gebied van controlling. Je rapporteert aan de CFO.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je behaalde een bachelor- of masterdiploma aangevuld met min. 3j ervaring in controlling. Verder werk je accuraat en resultaatgericht en neem je graag ownership om zaken zelfstandig aan te pakken. Daarnaast werk je vlot met Excel en ben je geïntrigeerd door procesoptimalisaties. Verder ben je positief en gedreven ingesteld en ben je gezond assertief. Tot slot ben je hands on en communiceer je vlot met interne stakeholders.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf met ruimte om mee te groeien alsook ondernemerschap. In ruil voor je inzet met je rekenen op een aantrekkelijke verloning incl. wagen, verzekeringen, maaltijdcheques,…

Over de organisatie
Binnen het bedrijf heerst een open collegiale sfeer en een duidelijke no-nonsense aanpak. Het bedrijf organiseert regelmatig teamtraktaties en andere lokale initiatieven.

Solliciteer voor deze vacature
Op zoek naar een controlling job binnen een dynamische omgeving waar ruimte is voor veel ownership? Verstuur je cv online of neem contact met Annick Faas van Hays Finance via 056/ 23 04 64. Je kandidatuur wordt confidentieel verder opgevolgd.
#1092655
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Construction
Lieu
REGIO GISTEL
Spécialité
Audit and Controlling
Salaire
Aantrekkelijk salarispakket
Réf. :
1092655

Contacter un consultant

Contactez Annick Faas, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056230460