CUSTOMER CARE MEDEWERKER

Brussel | Customer Care | Aanspreekpunt voor klanten | NDL | Retail sector | Administratie | 1093923
Jouw nieuwe functie

Voor één van onze klanten, een internationale speler en grote naam in zijn sector, zijn we op zoek naar een enthousiaste Customer Care medewerker! Je bent binnen deze organisatie verantwoordelijk voor de ‘customer satisfaction’ van jouw klanten, die zowel uit particulieren als professionals bestaan. Met veel enthousiasme beantwoord je hun vragen en zorg je in het geval van problemen voor de best mogelijke oplossing. Je volgt daarbij hun dossier administratief op en zorgt dat alles correct verwerkt wordt. Kortom, als Customer Care medewerker ben je een onmisbare schakel voor de algemene klanttevredenheid.

Jouw profiel

Voor deze rol zoeken we iemand met idealiter ervaring in een (eerste) klantgerichte functie. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een professionele kennis van het Engels. Indien je ook een basis Frans hebt, is dit een pluspunt. Je bent klantgericht, dynamisch en stressbestendig en haalt er grote voldoening uit om klanten verder te helpen. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent enorm leergierig.

De arbeidsvoorwaarden

Hays biedt je voor deze gevarieerde functie een interimcontract aan met – na 6 maanden – de optie op een vast contract. Naast een aantrekkelijk salaris ontvang je ook verschillende voordelen, zoals maaltijdcheques en een woon-werkvergoeding. Deze worden nadien nog aangevuld met een hospitalisatie-en groepsverzekering. Het bedrijf biedt een uitgebreide opleiding aan, waardoor je snel je vaardigheden verder kan ontwikkelen.

Over de organisatie

Je komt terecht in een bloeiende onderneming die internationaal zeer bekend is. Ze zijn gevestigd in Brussel en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dankzij hun flexibele uren en homeworking, kan je ook genieten van een gezonde work-life balance die bij hen centraal staat.

Solliciteer direct op deze vacature

Klinkt deze opportuniteit als Customer Care medewerker als iets voor jou? Solliciteer dan nu via de button of contacteer Lisa Mees van Hays via 02 533 21 66
#1093923
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Contract
Industry
Retail & FMCG
Location
Brussels Capital Region
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
€2400 + voordelen
Ref:
1093923

Talk to a consultant

Talk to Lisa Mees, the specialist consultant managing this position, located in Brussels
Hays Brussels, Avenue Louise 326

Telephone: 02 533 21 66