CUSTOMER CARE MEDEWERKER

Beerse | Customer Care | Aanspreekpunt voor klanten | 4/5de mogelijk | Administratie | 1092785
Leuke functie waarin je klantgericht te werk kan gaan bij een tof team in Beerse met internationale activiteiten!

Jouw functie

Samen met onze klant is Hays Herentals op zoek naar een service gerichte customer care medewerker. Na een praktische training zal je verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden van inbound vragen van klanten, dit zowel via mail als telefonisch en het geven van advies op maat. Voor meer technische of specifieke vragen zal je jouw contactpersoon op een enthousiaste manier doorverwijzen naar de juiste afdeling. Verder zoek je naar de correcte oplossing bij problemen en ondersteun je de buitendienst waar nodig, dit door offertes op te maken en mee commercieel te denken met de klant. Kortom, een afwisselende functie waarbij je jouw sociale vaardigheden ten volle kan benutten!

Jouw profiel

Hays Herentals is voor deze uitdagende functie op zoek naar kandidaten met een bachelor denkniveau of minstens een eerste relevante werkervaring binnen een klantendienst functie. Omdat je fungeert als eerste aanspreekpunt, hecht onze klant veel belang aan een professionele en klantgerichte communicatie. Aangezien je in contact zal staan met contactpersonen uit gans België, spreek je vloeiend Nederlands, andere talen zijn een pluspunt maar geen vereiste. Je zal deel uitmaken van een groeiend team, dus we zoeken hier vooral iemand die initiatief durft te nemen en de handen uit de mouwen steekt!

De arbeidsvoorwaarden
Je komt bij onze klant terecht in een groeiend team met leuke collega’s die je alle uitleg zullen geven om jouw job snel onder de knie te krijgen. De firma voorziet een aantrekkelijk startloon aangevuld met maaltijdcheques en groeimogelijkheden op langere termijn. Ook bieden ze een goede werk-privébalans, zo is een 4/5de tewerkstelling hier ook mogelijk!

Over jouw nieuwe werkgever

Onze klant is een wereldleider in hun segment en werkt vanuit Beerse. Ter uitbreiding van hun team zoeken wij samen met hen naar een customer care medewerker m/v die op korte termijn kan starten!

Solliciteer meteen

Interesse in deze functie? Reageer dan zo snel mogelijk via de button of door contact op te nemen met Phoenix De Jonghe via phoenix.dejonghe@hays.com #1092785
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Autre
Location
Beerse
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Mooi salaris aangevuld met voordelen!
Ref:
1092785

Talk to a consultant

Talk to Phoenix De Jonghe, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014 48 03 67