CUSTOMER SERVICE A-Z MET COMMERCIËLE TOUCH

Kontich | Customer service medewerker | NL-FR | Internationaal technisch bedrijf | Fulltime of 80%| Optie vast
Jouw nieuwe werkgever

Voor een van onze klanten, een ambitieus en internationaal actief familiebedrijf in de regio Kontich, zoekt Hays Antwerpen Office Professionals uit naar een nieuwe customer service collega om het team te vervoegen! Hun focus ligt op het ondersteunen van grote B2B klanten en dit proces-/projectmatig, want zij denken mee vanaf productie met eigen ingenieurs tot aan de levering van hun op maat gemaakte producten. We zoeken iemand die zo snel mogelijk beschikbaar is voor opstart.

Jouw nieuwe functie

Als customer service medewerker maak je deel uit van een team van 4 collega’s. In eerste instantie sta je in voor het ondersteunen van de volledige klantenportefeuille, o.a. door het opvolgen van de algemene mailbox en alle klantenaanvragen. Na een succesvolle inloopperiode, heb je de mogelijkheid om door te groeien naar een meer senior binnendienstfunctie waar je in tandem samenwerkt met de vertegenwoordigers. Hiernaast zal je ook ondersteuning bieden aan de accountmanagers bij o. a. het opmaken en opvolgen van offertes vanuit het bedrijfseigen ERP systeem. Ook de berekeningen van de niet-standaardproducten gebeuren door jou om zo een op maat gemaakte offerte te kunnen bezorgen aan de klant. Daarnaast heb je regelmatig klantencontact zowel via telefoon, via chat als per email wanneer klanten informeren over prijzen en leveringen. Kortom ben je samen met je collega’s van het team het eerste aanspreekpunt van het bedrijf.

Jouw profiel

De ideale kandidaat heeft een bachelordiploma of een eerste relevante ervaring op zak. Om de op maat gemaakte offertes en de berekeningen van de niet-standaardproducten vlot te laten verlopen, is een analytisch vermogen vereist. Daarnaast is Hays Antwerpen voor deze customer service functie op zoek naar iemand die vloeiend Nederlands spreekt en ook een vlotte kennis heeft van het Frans om zo ook de Franstalige klanten telefonisch te woord te staan. Verder is het belangrijk dat je goed overweg kan met verschillende IT-toepassingen zoals Excel om de juiste berekeningen te maken. Onze klant zoekt iemand klantgericht die kan meedenken en oplossingsgericht is en daarnaast ook leergierig en dynamisch is. Je zal zelfstandig te werk gaan op termijn, maar uiteraard werk je ook regelmatig in teamverband met de andere collega’s. Om de verkoop vlot te laten verlopen, is het belangrijk dat je commercieel bent ingesteld om bijvoorbeeld via LinkedIn de juiste klanten aan te spreken of potentieel te zien in persberichten. Tot slot ben je stressbestendig en proactief om zo snel te kunnen schakelen tussen diverse taken en werk te zien wanneer het nodig is.

Arbeidsvoorwaarden


Onze klant biedt je een veelzijdige functie in een klein aangenaam team in een snel groeiend bedrijf met veel ambitie. Zo kan je mee met het bedrijf evolueren en zijn er zeker doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een mooi marktconform brutosalaris aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en 6 aanvullende adv-dagen. Je werkt volgens mooie kantooruren van half 9 tot 17u. Na de inwerkperiode is het ook mogelijk om 1 of 2 dagen thuis te werken.

Solliciteer nu!

Ben je enthousiast en ze je jezelf als de geschikte kandidaat voor deze job als customer service medewerker in Kontich? Wacht niet langer maar solliciteer online of neem contact op met Eline Van Gysel van Hays Antwerpen! #1093967
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Autre
Location
Kontich
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
€2200-€3200 + voordelen
Ref:
1093967

Talk to a consultant

Talk to Eline Van Gysel, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 032012857