CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Commercieel | Klanten | Dynamisch | Nederlands/Frans | 1092683
Jouw nieuwe functie
Als customer service medewerker beschik je over een gevarieerd en boeiend takenpakket. Je bent het eerste aanspreekpunt en bent verantwoordelijk voor het maken en opvolgen van bestellingen. Daarnaast zorg je voor de planning van levering van verschillende producten. Ook kom je in contact met klanten en ondersteun je de dienst na verkoop.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je beschikt over een bachelor diploma of bent gelijkaardig door ervaring. Daarnaast communiceer je vlot in het Nederlands en Frans, Engels is een pluspunt. Microsoft-Office vormt voor je geen probleem. Naast administratief sterk ben je ook communicatief, klantvriendelijk, stressbestendig en proactief.

Wat krijg je hiervoor terug?
We bieden je een gevarieerd job in een jong en dynamisch team. Bovendien mag je rekenen op verschillende boeiende opleidingen, mooi salarispakket met extra legale voordelen en mogelijkheid tot thuiswerk.

Over de organisatie
Onze klant is een groot internationaal bedrijf die belang hecht aan duurzaamheid en innovatie.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als customer service medewerker? Klik dan op 'Solliciteren'
of neem snel contact op met Paula Konrade van Hays Office Support op het nummer 050/47.20.41. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1092683
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Fabrication & Production
Location
Brugge
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Aantrekkelijk loon
Ref:
1092683

Talk to a consultant

Talk to Paula Konrade, the specialist consultant managing this position, located in Bruges
Hays Bruges, Dampoortstraat 265 b4

Telephone: +32470885776