DATA ENGINEER & MODELER

Regio Tielt | HR software | brug IT – Business | SQL & BI | 1093013
Jouw nieuwe functie

Onze klant is gelegen in regio Tielt en focust zich op het verlenen van allerlei HR diensten. Een belangrijk onderdeel hiervan is de software voor loonadministratie en personeelsbeheer. Verder werken ze ook met gevoelige gegevens. Data is voor hen dan ook een belangrijk punt. Als data engineer zal je instaan voor de uitwerking van bestaande flows alsook van nieuwe. Verder werk je mee aan projecten voor klanten op zowel intern als extern niveau en werk je veel samen met de architectuur, infrastructuur, applicatie en devops collega’s

Een bijkomend aspect van de functie is de implementatie en beheer van de verschillende databases op vlak van performantie, kwaliteit, beveiliging, beschikbaarheid en coherentie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de volgende technologieën: MySQL, MS SQL Server en BI/data warehousing.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het functioneel design, m.a.w. de creatie, het onderhoud en de wijzigingen van een coherent datamodel en je ondersteunt je collega’s bij het gebruik ervan.


Jouw profiel


Bij voorkeur beschik je over een bachelor- of masterdiploma in IT. Relevante ervaring is zeker een pluspunt, maar geen vereiste voor de job als data engineer. Verder ben je communicatief sterk ingesteld en een nieuwsgierig persoon. Je kan hiernaast ook goed luisteren naar de noden van zowel de interne als externe stakeholders. Ook heb je interesse in veelvoorkomende IT-infrastructuur, architecturale en software oplossingen en ben je ook benieuwd naar de recentste technologische database ontwikkelingen.


De arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet als Data engineer, kan je rekenen op een contract van onbepaalde duur samengesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Naast het brutoloon worden extralegale voordelen voorzien waaronder flexibele uren en doorgroeimogelijkheden. Bovendien wordt er rekening gehouden met de work-life balance, door een ADV systeem met 12 extra verlofdagen en thuiswerk.

Over de organisatie

Je vervoegt een IT-team in een boeiende gezond groeiende onderneming. Je krijgt de kans om te groeien in jouw rol.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Interesse in deze job als Data Engineer? Contacteer Heleen Corneillie (050 47 20 42), of solliciteer via de HAYS-website.
#1093013
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Technologie & Services internet
Lieu
Tielt
Spécialité
Data & Advanced Analytics
Salaire
Marktconform
Réf. :
1093013

Contacter un consultant

Contactez Heleen Corneillie, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Brugge
Hays Brugge, Dampoortstraat 265 b4

Téléphone: 050 47 20 42

Emplois similaires à DATA ENGINEER & MODELER

  • DATA ENGINEER VOOR SOFWAREBEDRIJF BINNEN LOGISTIEKE SECTOR

    Wilrijk | Bedrijfswagen | Thuiswerk en glijdende uren | Logistieke sector | Internationaal bedrijf | 1090423
    Wilrijk4000 bruto + extralegale voordelen o.a. bedrijfswagen