DATAWAREHOUSE ENGINEER AZURE/POWER BI

Data Engineer | Datawarehouse | Azure | Power Bi | Logistieke speler | Deurne | Nederlands & Engels | 1093443
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, gelegen te Deurne, zijn we op zoek naar een datawarehouse engineer. Binnen deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het design van het data warehouse en de analyse en ontwikkeling van de data extraction pipelines vanuit de operationele systemen. Zo breng je bestaande rapporten en data/extraction/data exchange pipelines verder in kaart en zorg je voor de Azure Cloud-migratie hiervan. Het doel van het opzetten van een data warehousesysteem is om de data op een efficiënte manier ter beschikking te stellen voor rapportage doeleinden zowel op operationeel, KPI en management niveau). Je bent in staat om makkelijk en op een performante weg PowerBI-rapporteren te genereren zodat deze intern en extern ter beschikking gesteld kunnen worden met het oog op Business Intelligence. Tot slot ga je ook het coachen van junior collega’s en kennisoverdracht naar collega’s voor jouw rekening nemen.

Jouw profiel
Idealiter heb je een bachelordiploma op zak en/of minimum 3 jaar ervaring binnen een bigdata-omgeving. Indien je een voeling hebt met de logistieke speler, is dit zeker een pluspunt. Je bent verantwoordelijk, probleemoplossend, communicatief sterk en je kan zoekt samenwerking met anderen om zo gemeenschappelijke doelen te kunnen bereiken. Verder beheers je de Nederlandse, Engelse taal zeer goed. Tot slot heb je kennis en ervaring met Azure Cloud technologie en Power Bi.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt je een gevarieerde en boeiende job in een innovatief bedrijf, waarbij jij een belangrijke schakel bent. Je krijgt een goede begeleiding on-the-job. Een interessante verloning is voorzien op basis van ervaring en wordt aangevuld met maaltijdcheques. Vanaf vaste aanwerving komen er extralegale voordelen bij zoals een hospitalisatie- en groepsverzekering, een CAO-bonus, een bedrijfswagen en een extra dagje verlof op je verjaardag!

Over de organisatie
Onze klant is een gekende en sterk groeiende logistieke speler gelegen te Deurne.

Solliciteer direct op deze vacature:
Ben jij de Datawarehouse engineer die wij zoeken? Stuur dan snel jouw cv door of solliciteer online! #1093443
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Chaîne d'approvisionnement & services logistiques
Location
Deurne
Specialism
Cloud
Pay
Aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen
Ref:
1093443

Talk to a consultant

Talk to Kristien Vansteenkiste, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 03 202 79 70