DESIGN ENGINEER

Design engineer | ontwerp van voertuigen in Solid Works | Deerlijk | 1092026
Hays Engineering zoekt voor een kmo uit Deerlijk een ervaren design engineer om voertuigen te ontwerpen, prototypes te maken en te valideren. Je maakt deel uit van een vooruitstrevend R&D team.

Jouw nieuwe functie

In de job van design engineer maak je deel uit van het R&D team waarbij jij focust op de ontwikkeling van nieuwe concepten van modellen en het aanpassen van bestaande ontwerpen. Daarbij bedenk je concepten, maak je een mechanisch 3D ontwerp in SolidWorks dat je ook valideert. Daarna ga je over tot het maken van een prototype dat in een testomgeving getest en gevalideerd moet worden. Je werkt daarvoor testmethodes of procedures uit en zorgt voor een goede rapportage. Zo kom je samen met je collega’s en de engineering manager tot realiseerbare ontwerpen. Vanuit R&D bied je de nodige ondersteuning aan de werkplaats waar de modellen gemonteerd worden.

Wat verwachten we van jou?
HAYS Engineering zoekt voor deze job een bachelor of master met minstens een eerste werkervaring binnen mechanisch ontwerp. Uiteraard is ervaring in de automotive branche mooi meegenomen, maar geen must. We zoeken een kandidaat die zijn/haar creativiteit kwijt kan in probleemoplossend denken, maar ook innovatief en voldoende flexibel is. Kennis van Solid Works en surface modeling komt hier van pas. Je werkt goed samen met je collega’s en realiseert innovatieve producten.

Wat krijg je hiervoor terug?
Deze sterk groeiende kmo uit Zuid-West-Vlaanderen heeft een mooie toekomst voor de boeg, ze zijn actief in de duurzame sector en spelen snel in op de noden van de markt. Je komt in een dynamische omgeving terecht waar iedereen zijn/haar steentje bijdraagt. Bij de arbeidsvoorwaarden hoort een competitief loonpakket, een leuke werksfeer en 26 dagen verlof.

Design engineer in automotive gezocht, dit voor een bedrijf met mooie toekomstperspectieven! (1092026) Interesse? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Melanie D’Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk via 056 230 467 of 0470 19 40 20.
#1092026
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Ingénierie
Lieu
Deerlijk
Spécialité
Engineering
Salaire
Competitief salarispakket inclusief voordelen
Réf. :
1092026

Contacter un consultant

Contactez Melanie DHuyvetter, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056230460