DOSSIERBEHEERDER

Regio Alken / Dossierbeheerder / minimaal 3 jaar ervaring / aantrekkelijk salaris | 1093000
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant regio Alken zoeken we een dossierbeheerder verzekeringen die instaat voor de opvolging van A-Z (opmaken van polissen, bijvoegsels,…). Je komt in aanraking met diverse verzekeringstakken zoals de typische BOAR verzekeringen maar ook de technische verzekeringen. Je staat in voor de integrale opvolging van de klantendossiers die aan jou zijn toevertrouwd. Verder werk je samen met de commerciële medewerkers door onder andere klantenbezoeken voor te bereiden, hen te informeren in geval van problemen of mogelijke opportuniteiten. Je zorgt voor een professionele communicatie met cliënten en verzekeraars.

Jouw profiel
Voor deze gevarieerde job zoek ik iemand met minstens 3 jaar relevante ervaring in de verzekeringen. Je bent iemand die klantgericht en servicegericht is ingesteld. Verder ben je iemand die geen enkel probleem uit de weg gaat en oplossingsgericht kan denken. Je kan zowel autonoom als in team werken. Kennis van personenverzekeringen en BRIO is geen must maar wel een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een aantrekkelijk salaris aangevuld met verschillende extralegale voordelen zoals ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering die in lijn liggen met jouw profiel. Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met een hands-on-mentaliteit.

Over de organisatie
Onze klant is een groeiend en ambitieus onafhankelijk makelaarskantoor met 15 medewerkers in het verzekeringsteam. Je komt terecht bij een grote kmo die toch kleinschalig probeert te zijn door dichtbij de werknemers te staan door een transparante en open communicatie. Het is een bedrijf dat inzet op interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je ervaring in een soortgelijke functie of heb je een diploma Financiën en Verzekeringen op zak?
Contacteer Glynnis Testelmans van Hays dan meteen voor meer informatie over deze vacature. Indien je geen match ziet met de vacature maar wel op zoek bent naar een nieuwe uitdaging binnenin de verzekeringswereld? Voeg alvast Glynnis Testelmans toe op LinkedIn. #1093000
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Assurances
Location
Alken
Specialism
Insurance
Pay
Aantrekkelijk salarispakket met veel voordelen en optie tot thuiswerk
Ref:
1093000
Closing date
20 Feb 2023

Talk to a consultant

Talk to Glynnis Testelmans, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014395671