DOSSIERBEHEERDER

Kempen | vast contract | snelle opstart | Mooi loonpakket | 1093041
Jouw nieuwe functie:
Jij bent als dossierbeheerder medeverantwoordelijk voor een uitdagend samengestelde portefeuille van klantendossiers. Je werkt hierbij nauw samen met je collega dossierbeheerders en managers. Dagelijks verwerk je de boekhouding van je klanten. Je verwerkt onder meer de facturen en doet de fiscale aangiftes van de personenbelasting. Daarnaast maak je de jaarrekeningen op doe je de voorbereiding van de fiscale aangiften van de vennootschapsbelasting. Verder beantwoord je ook mails en sta je klanten af en toe telefonisch te woord.

Jouw profiel:
Jij hebt bij voorkeur een bachelorsdiploma Accountancy-Fiscaliteit op zak en deed eventueel een eerste ervaring als dossierbeheerder op. Pas afgestudeerden worden aangemoedigd te solliciteren! Ben je ambitieus en wil je graag op korte termijn veel bijleren en doorgroeien? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je werkt steeds nauwkeurig en accuraat en hebt enige verantwoordelijkheidszin. Verder hou je ervan om uitgedaagd te worden en ben je een echte teamplayer.

De arbeidsvoorwaarden:
Je kan onmiddellijk bij onze klant in dienst treden met een vast contract! Aan deze uitdagende job koppelt onze klant een marktconform salarispakket met tal van extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, fietsvergoeding en een opleidingsbudget. Verder hebben ze ook een zeer aantrekkelijk cafetariaplan Je werkt in een 40-urenweek, dus naast je 20 verlofdagen krijg je ook 12 adv-dagen. Je hebt flexibele werkuren, deels telewerk is mogelijk. Tot slot wordt er op alle niveaus geïnvesteerd in een goede opleiding.

Over jouw nieuwe werkgever:
Onze klant is ambitieus boekhoudkantoor met verschillende vestigingen in de Kempen. Met het oog op verdere groei breiden ze hun team uit. Een aangename werksfeer primeert.

Solliciteer meteen
Zie jij jezelf helemaal passen in deze uitdagende functie met toekomstperspectief? Solliciteer dan meteen online of neem zo snel mogelijk contact op met Liesbeth Van Roy van Hays Herentals voor meer info via 014/48 03 38 #1091504
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Autre
Location
Mol
Specialism
Accounting support
Pay
Mooi salarispakket aangevuld met extra legale voordelen
Ref:
1091504

Talk to a consultant

Talk to Liesbeth Van Roy, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014 48 03 38