Dossierbeheerder verzekeringen ondernemingen

Antwerpen / Medewerker verzekeringen ondernemingen / Ervaring vereist / Aantrekkelijk salarispakket | 1093379

Jouw nieuwe functie

In deze job sta je in voor het polisbeheer van de toegewezen verzekeringsportefeuille van ondernemingsklanten op vlak van VARIA. Als aanspreekpunt voor de klant ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes, wijzigingen in polissen en dekkingen, controle van polisstukken en bijvoegsels, beantwoorden van vragen, etc. Je bouwt een lange termijn relatie uit met je klanten en jouw contactpersonen bij de verschillende maatschappijen (waarmee je zal onderhandelen om optimale verzekeringsvoorwaarden voor de klanten te bekomen). Samen met een team van Product managers ondersteun je de Account managers in de commerciële relatie met de klant. Soms ga je ook mee naar de klanten. Naargelang je ervaring en interesse sta je ofwel in voor alle Varia verzekeringen ofwel specialiseer je je specifiek in de tak Auto.

Jouw profiel

Voor deze job ben je in het bezit van een bachelors- of masterdiploma, aangevuld met ervaring in de verzekeringssector (bij voorkeur bij been verzekeringsmakelaar). Naast een vlotte ennis Nederlands heb je eveneens een goede kennis van de Franse en de Engelse taal. Je bent sterk communicatief, dynamisch en bent een echte teamplayer. Verder werk je gestructureerd en resultaatgericht en heb je oog voor voortdurende verbetering. Met jouw professionele en betrouwbare aanpak streef je naar een optimale tevredenheid van je klanten.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt jou een boeiende job waarin je veel contacten hebt met verschillende maatschappijen en klanten. Je komt terecht in een team waarin je je ten volle kan ontplooien, bij een solide en groeiende werkgever die bijzondere aandacht besteedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling (door o.a. permanente opleidingen). Naast een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel (inclusief maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,… en mogelijkheid tot een wagen) mag je rekenen op een goede balans tussen werk en privé. Je bent tewerkgesteld in moderne kantoren en hebt de mogelijkheid tot thuiswerk. Dit is een fulltime job maar ook een 80-90% tewerkstelling is bespreekbaar.

Over de organisatie

Onze klant is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar met focus op middelgrote en grote ondernemingen die nationaal en internationaal actief zijn. Vanuit verschillende vestigingen zijn meer dan 120 medewerkers tewerkgesteld. Ondanks hun sterke groei in de afgelopen jaren, hebben ze hun familiaal karakter weten te behouden. Voor deze groeiende verzekeringsmakelaar zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen voor de vestiging in Antwerpen. Heb je reeds een eerste ervaring in verzekeringen en ben je op zoek naar een nieuwe job bij een topwerkgever? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

Solliciteer direct op deze vacature

Kan deze boeiende job also Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen bij een verzekeringskantoor in Antwerpen jou aanspreken?Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening. Wil je graag meer info? Contacteer Nick De Boom van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer 09 210 52 72.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be

Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.


#LI-DNI
#1093379
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Insurance
Lieu
Antwerpen
Spécialité
Insurance
Salaire
aantrekkelijk salarispakket met veel voordelen
Réf. :
1093379

Contacter un consultant

Contactez Nick De Boom, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Ghent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 092105272

Emplois similaires à Dossierbeheerder verzekeringen ondernemingen

 • DOSSIERBEHEERDER VERZEKERINGEN ONDERNEMINGEN

  Dilbeek | Dossierbeheerder verzekeringen ondernemingen | Verzekeringsadviseur I 1090902
  Brussels Capital RegionMooi verloningspakket met extralegale voordelen en thuiswerk
 • DOSSIERBEHEERDER BOAR ONDERNEMINGEN

  Destelbergen | Dossierbeheerder Verzekeringen | Ondernemingen | BOAR | Insurance | Vaste job | 1096045
  DestelbergenEen aantrekkelijk salarispakket met mogelijkheid tot wagen en thuiswerk.
 • DOSSIERBEHEERDER VERZEKERINGEN GENT

  Destelbergen | Dossierbeheerder Verzekeringen | Polisbeheer | Administratief | Insurance | 1096132
  DestelbergenEen aantrekkelijk loon met tal van extralegale voordelen