EMBEDDED SOFTWARE ENGINEER

Lokeren I Embedded Software Engineer I R&D Omgeving I €2700 - €4000 I 1093357
Hays kijkt uit naar een Embedded Software Engineer voor onze klant gelegen in regio Lokeren.

What you will be doing

Als Embedded Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de analyse en ontwikkeling van verschillende automatisatieprojecten. Samen met de collega’s van R&D ben jij de verantwoordelijk voor het schrijven van software. Hiervoor heb je de nodige kennis in C, C++. Wanneer je de software hebt geschreven, ga je ook testen en debuggen waar nodig. Bij oplevering van een het project sta je in voor de kennisoverdracht en documentatie.

Who you will be working for

Je komt terecht in een bestaand Software team van 5 FTE’s. Onze klant is een internationaal productiebedrijf gelegen regio Lokeren.

What are we looking for

• Bachelor / Master Industrieel Ingenieur optie ICT / Elektronica – ICT
• Je hebt kennis C, C++
• Je spreekt vlot NL - EN

What will you get in return

Voor deze rol als Embedded Software Engineer mag je rekenen op een marktconform verloningspakket aangevuld met tal van extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, firmawagen met tankkaart … Daarnaast heb je recht op 32 dagen verlof en kan je tot 2 dagen per week thuiswerken.

Please click to apply for this role, we welcome your application!

Bij Hays Technology geven we vorm aan de toekomst van recruitment. De snelle adoptie van cloud, die klantinterfaces aantrekkelijker maakt en een naadloze betrokkenheid bij bedrijven creëert, betekent dat softwareontwikkelaars van cruciaal belang zijn voor het succes van jouw organisatie. Terwijl de concurrentie groeit, staan wij klaar om ontwikkelaars te helpen die echt een impact maken binnen een organisatie. Neem vandaag nog contact met Elise Bardyn via 050 47 20 45. #1093357
Haz clic aquí para acceder a la Política de Privacidad de Hays, donde podrás encontrar los detalles sobre cómo usamos y protegemos tus datos y tus derechos como usuario.

Resumen

Tipo de trabajo
Permanente
Industria
Science & R&D
Lugar
Lokeren
Sector
Software Development
Salario
€2700 - €4000
Ref.:
1093357

Hablar con un consultor

Hablar con Elise Bardyn, la persona que lleva esta posición, en la oficina de Bruges
Hays Bruges, Dampoortstraat 265 b4

Teléfono: 050 47 20 45