End-To-End Process Manager

Customer Experience | digitale transformatie | agile | process analyst | Antwerpen | 50% telewerk

Ben jij een ambitieuze professional met ervaring in process management en business transformatie? Heb je een passie voor digitale innovatie en het creëren van optimale customer experiences? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Over het bedrijf:

Voor een toonaangevende verzekeringspartner, actief in de Benelux, is Hays Antwerpen op zoek naar een end-to-end process manager.

Functieomschrijving

In deze rol als end-to-end process manager peel je een sleutelrol in het stimuleren van digital innovation en het behalen van succes voor hun organisatie. Samen met een enthousiast team werk je in een agile werkomgeving, waardoor je snel kunt schakelen en effectieve oplossingen kunt ontwikkelen.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het analyseren van huidige processen en het identificeren van pijnpunten. Vervolgens werk je aan het uitwerken van een gedegen roadmap met innovatieve ideeën en voorstellen. Je biedt ondersteuning aan verschillende teams binnen de organisatie en werkt nauw samen met het datateam, inclusief data scientists.

Daarnaast neem je een cruciale rol op je bij het uitbouwen van data processen en het implementeren van veranderingen. Je bent betrokken bij de volledige change management-cyclus, waarbij je erop toeziet dat alle projecten binnen budget worden uitgevoerd en effectief worden geïmplementeerd.

Profiel:

- Als persoon ben je autonoom, proactief en sociaal ingesteld

- Sterke analytische en change management vaardigheden

- Ervaring in process mining is een pluspunt

- Bezit van een Master-diploma

- Je spreekt vlot Nederlands en Engels

Salarispakket:

Bij onze klant, een toonaangevende verzekeringspartner, kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ze streven naar vooruitgang op elk vlak. Zo bieden ze voortdurende opleidingsmogelijkheden aan via hun Inhouse Academy. Daarnaast kan je ook rekenen op:

- Aantrekkelijk verloningspakket

- Bedrijfswagen

- Tankkaart

- Maaltijdcheques 8 euro

- Onkostenvergoeding

- Flexibele uren + 50% thuiswerk

Enthousiast geworden? Bij dit bedrijf kan je rekenen op een dynamische en ondersteunende werkomgeving met gepassioneerd collega’s. Aarzel niet om te solliciteren, zo kan je mee aansluiten aan het team dat meebouwt aan een succesvolle digitale toekomst! Stuur snel jouw cv naar Kristien Vansteenkiste


#LI-DNI
#1098144
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Insurance
Lieu
Borgerhout
Spécialité
Projects & Change Management
Salaire
Aantrekkelijk salaries + bedrijfswagen + andere extralegale voordelen
Réf. :
1098144

Contacter un consultant

Contactez Kristien Vansteenkiste, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 03 202 79 70

Emplois similaires à End-To-End Process Manager

  • Senior Project Manager

    Software Integration Project Manager position
    BrusselsVery attractive salary package
  • BRANCH MANAGER – INDUSTRIAL EQUIPMENTS

    Branch Manager / Manager de filiale / industrie / business oriented / CDI / Package salarial attractif / BW
    Brabant WallonAttractive global salary package