EXECUTIVE ASSISTANT

Spiere | gevarieerd takenpakket | Fulltime | 12 ADV | NL/FR/EN & DE | 1093764
Jouw nieuwe functie
In deze functie werk je als rechterhand van de CEO en fungeer je als eerste aanspreekpunt ter ondersteuning van de directie. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen binnen het bedrijf en krijgt hierdoor een heel gevarieerd takenpakket.
• Je beheert de agenda van de CEO en stelt prioriteiten waar nodig
• Je bereidt vergaderingen voor met de daar bijhorende taken (ontwerpagenda, prestatiemateriaal,..)
• Je maakt verschillende rapporten en presentaties op.
• Het boeken van vluchten, maken van reis arrangementen, maken van reservaties,..
• Je bent het primaire aanspreekput voor zowel interne als externe partijen met alles wat betrekking heeft op de CEO.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze functie ben ik op zoek naar een kandidaat met een master/bachelor in administratie. Daarnaast kan je ook ervaring voorleggen in een gelijkaardige rol. Je bent vlot in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Verder ben je organisatorisch heel sterk en weet je steeds het overzicht te bewaren. Flexibiliteit en discretie zijn je twee stokpaardjes.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je kan rekenen op een verloning aangepast aan jouw profiel en ervaring met extralegale voordelen zoals een firmawagen, laptop, maaltijdcheques, groepsverzekering een hospitalisatieverzekering. Je kan ook rekenen op 12 extra adv-dagen die volledig vrij te kiezen zijn. Daarnaast is er ook een inhouse restaurant.

Over de organisatie
Je komt terecht in bedrijf dat marktleider is in het aanbieden van stapeloplossingen. Bovendien is het een stabiel bedrijf met een collegiale werksfeer.

Solliciteer op deze vacature
Interesse in deze job als executive assistant in regio Spiere? Solliciteer dan snel online of neem contact op met Louise-Marie Verbrugghe op het nummer 056/23.05.87. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website www.hays.be of voeg mij toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken. #1093764
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Souhrn

Typ úvazku
Hlavní PP
Odvětví
Autre
Lokalita
Spiere-Helkijn
Obor
Office Administration
Mzda
Marktconform met extra legale voordelen waaronder een wagen
Ref:
1093764

Spojit se s konzultantem

Kontaktní osoba: Louise-Marie Verbrugghe, odborný konzultant spravující tuto pozici, Pobočka: Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefon: +3256230587